VANDALIZAM U NOVOM SADU: Huligani uništili prostorije PS (VIDEO)

Novosti online

04. 12. 2021. u 17:43

HULIGANI su danas u Novom Sadu uništili prostorije Pokreta socijalista.

ВАНДАЛИЗАМ У НОВОМ САДУ: Хулигани уништили просторије ПС (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Ološ predvođen unukom crnogorskog ustaše Jevrema Brkovića, Brajan Brković predvodnik Đilasovog preduzeća u Novom Sadu, demolirao je naše prostorije. Rulja kukavica i huligana porazbijala je prozore na našim prostorijama. Ološ je snažan samo kada je u krdu i kada misli da neće biti prepoznat. Mi u Pokretu socijalista nećemo odustati od politike odbrane Srbije, stvaranja srpskog sveta i načela socijalne pravde, pa koliko god puta da nas rulja linčuje. Nema povlačenja pred ološem, do konačne pobede - poručili su u Gradskom odboru Pokreta socijalista Novi Sad.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ORLIĆ STANKOVIĆU: LJubav se ne kupuje, tačno, ali: to za toalet-papir ne važi