VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 27. NOVEMBAR: Biće snega, a dan počinje kišom

Novosti online

27. 11. 2021. u 01:00

U Srbiji danas promenljivo oblačno.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА СУБОТУ, 27. НОВЕМБАР: Биће снега, а дан почиње кишом

Foto D. Milovanović

Vreme u Srbiji

Promenljivo oblačno. Kiša se mestimično očekuje rano ujutro, kao i kasnije uveče i noću, dok će u toku dana biti uglavnom suvo, sa sunčanim intervalima.

Na visokim planinama ponegde sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar biti slab i umeren, u planinskim predelima i na jugu Banata jak, južni. Najniža temperatura od 1 do 9, a najviša od 10 do 17 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 7.

Vreme u Beogradu

I u Beogradu promenljivo oblačno. Rano ujutro kiša, u toku dana suvo sa sunčanim intervalima, a povremeno kratkotrajna kiša ponovo se očekuje uveče i tokom noći. Vetar slab i umeren, jugoistočni.

Najniža temperatura oko 6, a najviša oko 14 stepeni.

Vremenska prognoza za narednih sedam dana

U nedelju se očekuje novo naoblačenje s kišom, na visokim planinama sa snegom. U ponedeljak će biti hladnije, u većem delu zemlje uz postepeni prestanak padavina, a u Vojvodini i uz delimično razvedravanje, samo još ponegde kratkotrajna uz kišu i sneg.

U utorak se očekuje promenljivo oblačno i hladno sa sunčanim intervalima. Kratkotrajna susnežica i sneg očekuju se na severoistoku Srbije i u planinskim predelima.

U sredu suvo i toplije, a od četvrtka oblačno s kišom, na planinama sa snegom, koji se krajem perioda uz novi pad temperature ponegde očekuje i u nižim predelima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju