GLIŠIĆ PORUČIO ĐILASU: Nisi vlasnik Srbije i to nikada nećeš biti

Novosti online

08. 11. 2021. u 21:24

PREDSEDNIK Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić obratio se u ime SNS Draganu Đilasu.

ГЛИШИЋ ПОРУЧИО ЂИЛАСУ: Ниси власник Србије и то никада нећеш бити

Foto Tanjug

Obraćanje prenosimo u celosti.

- Pošto je tajkunski portal Direktno objavio vest,koja je kod njih uvek laž, da Srpska napredna stranka odlaze Skupstinu stranke jer ne može da napuni Arenu moram da odgovorim njima i njihovom vlasniku Draganu Đilasu :

Srpska napredna stranka je odložila svoju Skupstinu jer ima odgovornost prema svakom građaninu ove zemlje i dok epidemioloska situacija ne pokaže znakove smirivanja, ne želimo ničiji život da rizikujemo.

Kako izgleda puna Arena, nikada punija, tajkun Đilas i njegovi zaposlenici imaće priliku da vide 27.novembra.

A vama, kojima ništa nije sveto, vama koji psujete majku, vređate decu, proganjate i proklinjete svakog ko drugačije misli, vama ljudski životi ne znace ništa.

Vi navijate da svaki dan bude sto više mrtvih kako bi ugrabili neki politički poen, vi Srbiji zelite sve najgore kako bi iz toga, vi lopovi i lažovi, isplivali na vlast.

Dragane Đilas, tvoje prirodno okruženju su Marko Smrdojković, po zanimanju psovač majke, Marinika Pinokio Tepić koja drogira kokoške, kum Mlađa ortak u lopovluku i još nekoliko zavisnika od tvog debelog novčanika.

Vlasnik si medija, i narodnih 619 miliona evra rasutih po računima sirom sveta ali nisi više vlasnik Srbije i to više nikada nećeš biti.

Zato sapni svoje lazove i prestanite da širite neistine, Arena će krajem novembra biti dupke puna ljudi koji žele Srbiju budućnosti a ne Srbiju prošlosti.

Živ mi bio pa video, a nadam se u svojim medijima i objavio.

Srdačno, Darko Glišić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (50)

PREDSEDNIK VUČIĆ NA POLIGONU PEŠTER: Održana velika vojna vežba Vihor 2024 (VIDEO)