VUČIĆ JASAN: Kad bismo slušali šta sve priča Viola fon Kramom odavno bismo se obesili

Novosti online

23. 10. 2021. u 20:28

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas posle sastanka sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom da mnogima smeta snažna Srbija.

ВУЧИЋ ЈАСАН: Кад бисмо слушали шта све прича Виола фон Крамом одавно бисмо се обесили

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Srbija mnogima smeta pre svega zbog rastuće ekonomske snage, ali i zbog toga što Vojska Srbije više nije slaba kao što je bila.

- Mir je ono što nam donosi snagu, i doprinosi razvoju. To šta pričaju razni evroparlamentarci... Kad bismo slušali šta sve priča Vioča fon Kramom odavno bismo se obesili. Ostali bi samo ovi iz "zelene agende" da žive, svi ostali bismo mogli da skočimo u Dunav pod led ili da ne znaš šta uradimo sa sobom, a Kosovo bi bila zabranjena reč u Srbiji. Oni imaju svoje interese, mi imamo svoje interese, posebno govorim o levičarima i toj zelenoj agendi. Neka oni rade svoj posao, a što se nas tiče mi ćemo da vodimo odgovornu politiku, čuvamo stabilnost u regionu, ali i da se suprotstavimo onima koji hoće da nam ukinu pravo na samostalno i nezavisno donošenje odluka - kazao je predsednik Aleksandar Vučić.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)