SNS OBELEŽAVA 13. ROĐENDAN Šapić: Srbija je danas lider regiona, radimo na boljem životu građana (FOTO/VIDEO)

Novosti online

21. 10. 2021. u 09:02 >> 09:59

SRPSKA napredna stranka obeležava danas 13. rođendan simboličnom sadnjom 13 sadnica drveća kod Parka prijateljstva na Ušću.

СНС ОБЕЛЕЖАВА 13. РОЂЕНДАН Шапић: Србија је данас лидер региона, радимо на бољем животу грађана  (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: S. Kovačević

 Nove sadnice zasadili su potpredsednici Glavnog odbora SNS Miloš Vučević, Milenko Jovanov, Marija Obradović i Aleksandar Šapić, kao i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić i narodni poslanici.

Nakon sadnje Aleksandar Šapić obraća se medijima.

- Baš u Parku mira i prijateljstva smo se odličili da obeležimo ovaj dan dan mira i savremene politike u kojoj je Srbija uspela da od jedne zemlje koja je bila na marginama Evrope postane zemlja razvoja i prosperiteta, zemlja fabrika i puteva.

Zemlja koja je danas na sve načine lider regiona. Politika koju stranka sprovodi postavlja na mesto koje pripada svim građanima i narodu, na pravi način.

Nastavićemo da radimo kao do sada, jedna od retkih organizacija koja je uspela da se stalno menja i regeneriše, odgovara izazovima vremena. Kao i svaka ozbiljna kompanija na svetu.

Radimo na kvalitetnijem i boljem životu i boljem standardu ljudi - rekao je Šapić i dodao:

- Pokušavemo da stabilizijemo današnju politiku. Može neko sa tom politikom da se slaže ili ne slaže, ali ne može da kaže da nije utemeljena jedna nova savremena politika.

Politika mira i prijateljstva, savremena i nova. Ovaj park će postati jedan od simbola Beograda. Mi smo danas ovo obeležili na skroman način. Ne sećam se da je neka stranka ovako obeležila svoju godišnjicu.Mnoge stranke su zaboravlje zbog čega postoje a svi postojimo zbog Srbije. Kad to zaboravimo tada gubi smisao sve čime se bavimo - istakao je Šapić.

- Osuđujem skrnavljenje murala Zoranu Đinđiću, kao i svaki normalan čovek što će osuditi - rekao je Aleksandar Šapić novinarima.

- Od države koja je do pre 13 godina bila slomljena do lidera u regionu prešli smo dug put. Predanim radom, posvećenošću, rešeni da svaki deo naše zemlje oseti boljitak, Srpska napredna stranka je uspela da Srbiju vrati u zlatno doba, na mesto koje joj na političkoj i društvenoj karti sveta pripada - naveli su šabački naprednjaci u čestitki povodom godišnjice.

Oni kažu i da su ponosni što su deo političke organizacije koja interese države i svih građana stavlja ispred stranačkih interesa.

- Ponosni smo što smo imali priliku da učestvujemo u istorijskom razvoju naše zemlje pod rukovodstvom predsednika Aleksandra Vučića. I kada je bilo teško, Srpska napredna stranka imala je hrabrosti da odgovori svim izazovima - navodi se u saopštenju.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO:

Predsednik Vučić u obilasku Galerija centra, Beograd na vodi

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (39)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)