ŠEŠELJ UPOZORAVA: Amerikanci spremaju oštru akciju (VIDEO)

Novosti online

16. 10. 2021. u 19:07

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj govorio je u jutarnjem programu Hepi TV o albanskim napadima na Srbe na Kosovu i Metohiji.

ШЕШЕЉ УПОЗОРАВА: Американци спремају оштру акцију (ВИДЕО)

Foto: EPA/ilustracija

Vojislav Šešelj je objasnio da su britanske obaveštajne službe najperfidnije na svetu.

- Gledaju vas u oči, a iza leđa vam spremaju najveće zlo - objasnio je Šešelj.

Podećamo, lider SRS je ranije izjavio da iza upada ROSU dugim cevima u Zvečan i Kosovsku Mitrovicu stoji Velika Britanija.

Šešelj kaže veruje da su među Albancima bili i pripadnici Prvog kraljevskog bataljona Gurke, za koje su postojale informacije pre nekoliko dana da su stigli na teritoriju Kosova i Metohije.

Predsednik SRS kaže da je Srećko Sofronijević preživeo pukom srećom. 

- Bog je dao da on ostane živ - rekao je Šešelj.

On je saopštio loše vesti da će Albanci nastaviti sa provokacijama. Lider radikala kaže i da se Amerikanci spremaju za oštru diplomatsku akciju na Balkanu.

Šešelj je ponovio da su Srbi sa Kosova i Metohije najbolji deo nacije.

- Ostali su tamo gde su najteži životni uslovi - rekao je predsednik SRS i dodao da im država Srbija mora pomoći.

Lider radikala smatra da država Srbija mora ući na Kosovo i Metohiju u slučaju novom napada ROSU na srpski narod.

(alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada