MALI: Nisam ja cilj, već Aleksandar Vučić! Hteli su da nađu njegove račune, ali im je problem jer ih nema

Novosti online

05. 10. 2021. u 10:34

MINISTAR finansija Siniša Mali odbacio je danas tvrdnje da ima 24 stana u Bugarskoj, navodeći da on nije Dragan niti Gojko Đilas.

МАЛИ: Нисам ја циљ, већ Александар Вучић! Хтели су да нађу његове рачуне, али им је проблем јер их нема

Foto: Tanjug

- Nisam cilj ja. Cilj je bio da nađu račune Aleksandra Vučića, ali im je problem zato što ih nema - rekao je Mali i dodao:

- Prava tema ovde svima je zašto ne mogu da dođu do računa Aleksandra Vučića. Nije njima problem da kažu meni ima jedan pa puta 24, pa da tako izmisle 24. Dakle, to nije tema. Tema je - a kako ćemo i gde su računi Aleksandra Vučića. Tih računa naravno nema. I lažu o svemu kao što do sada lažu.

Mali je na konferenciji naglasio da je tema oko laži iznetih o 24 stana to da se skrene pažnja sa miliona Dragana i Gojka Đilasa.

- Tema je kako je skrenuti pažnju sa Dragana Đilasa, sa njegovih miliona, sa njegovih ofšor kompanija. Kako skrenuti pažnju sa Gojka Đilasa i kako "mi da dođemo i da vidimo gde su ti računi Aleksandra Vučića". Pa šta njih briga za mene? Njih to boli, i sve će da urade da do toga dođu, ali toga nema, dragi moji. Nema, tako da puno uspeha u skretanju pažnje sa Gojka Đilasa i Dragana Đilasa, imam mnogo važnijeg posla da radim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (10)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja