MALI O 24 STANA: Zamolio bih one koji se bave tom temom da prestanu da lažu

Novosti online

05. 10. 2021. u 09:58

MINISTAR finansija Siniša Mali govorio je o setu ekonomskih zakona, a tokom konferencije je upitan da prokomentariše navode da poseduje 24 stana u Bugarskoj.

МАЛИ О 24 СТАНА: Замолио бих оне који се баве том темом да престану да лажу

Foto: Novosti

- Zamolio bih one koji se bave tom temom samo da prestanu da lažu jer to što rade nema nikakvog smisla. Tako mogu da mi kažu da imam 240 stanova, ili2.400 stanova. Dakle nikakve razlike nema. Ja imam jedan stan koji sam uredno prijavio. Ja nisam ni Dragan Đilas pa da imam na desetine milona evra u raznim ofšor destinacijama, da li je HongKong, da li je Maurisijus, Holandija... Niti sam Gojko Đilas pa da imam 35 stanova pa gde god malo da pođete Beogradom i pritisnete na interfon javi se ili Gojko ili Dragan Đilas - rekao je Mali i dodao:

- Nisam cilj ja. Cilj je bio da nađu račune Aleksandra Vučića, ali im je problem zato što ih nema. Prava tema njima je zašto ne mogu da dođu do računa Aleksandra Vučića. Nije njima problem da kažu meni ima jedan pa puta 24, pa da tako izmisle 24. Dakle, to nije tema. Tema je - a kako ćemo i gde su računi Aleksandra Vučića. Tih računa naravno nema. I lažu o svemu kao što do sada lažu - kazao je ministar.

Mali je na konferenciji naglasio da je tema oko laži iznetih o 24 stana to da se skrene pažnja sa miliona Dragana i Gojka Đilasa.

- Tema je kako je skrenuti pažnju sa Dragana Đilasa, sa njegovih miliona, sa njegovih odšor kompanijama. Kako skrenuti pažnju sa Gojka Đilasa i kako "mi da dođemo i da vidimo gde su ti računi Aleksandra Vučića". Pa šta njih briga za mene?Njih to boli, i sve će da urade da do toga dođu, ali toga nema dragi moji. Nema, tako da puno uspeha u skretanju pažnje sa Gojka Đilasa i Dragana Đilasa imam mnogo važnijeg posla da radim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)