VUJOVIĆ O NAPADIMA NA VUČIĆEVU PORODICU: Možete da se ne slažete sa nečijom politikom, ali je nedopustivo da na najbestidniji način vređate!

Novosti online

24. 09. 2021. u 15:32

NAJSTRAŠNIJIM vređanjem predsednikove majke i ostalih članova njegove porodice, Đilas i njegovi satrapi sve više tonu u političko beznađe, a ovi sumanuti napadi najbolje oslikavaju njihovu bezvrednu politiku i njihove karaktere – izjavila je članica Predsedništva SNS Irena Vujović, reagujući na gnusne uvrede upućene majci predsednika Srbije Aleksandra Vučića u emisiji Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina.

ВУЈОВИЋ О НАПАДИМА НА ВУЧИЋЕВУ ПОРОДИЦУ: Можете да се не слажете са нечијом политиком, али је недопустиво да на најбестиднији начин вређате!

Foto N. Fifić

- Stari, već viđeni i oprobani metod Đilasove propale i posrnule propagandne mašinerije, potpomognut je spoljnim faktorima i ima za cilj da destabilizuje Srbiju i našeg predsednika. Iz razloga što poseduju i kontrolišu medije, u situaciji su da vređaju i napadaju predsednikovu majku, brata, decu, što je u svakoj civilizovanoj zemlji nedozvoljeno.

- Možete da se ne slažete sa nečijom politikom, ali je nedopustivo da na najbestidniji način napadate i vređate. Porodica Vučić već duže vreme preživljava najstrašniju golgotu, jer grupi ostrašćenih pojedinaca ništa nije sveto. Sreća je za srpski narod što su ovakvi pojedinci odavno na margini društvenih dešavanja. Tandem Vidojković-Kulačić odavno je prešao sve granice dobrog ukusa i ne da nisu zanimljivi, već se nad njihovim postupcima zgražava čitava javnost u Srbiji – rekla je Vujović.

BONUS VIDEO - JA SAM UBEĐEN DA JE VUČIĆ RAZOČARAN: Orlić duhovito odgovorio na reči Dragana Đilasa

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024