CEO TIM U AUTU: Virus oborio šestorku, trio još vuče povrede

Novosti online

23. 09. 2021. u 19:37

AKO komšije nemaju ništa protiv, mogli bismo da odložimo i meč sa Novim Pazarom u nedelju. Ova duhovita molba sa jednog od foruma Zvezdinih navijača ujedno je i jadikovka zbog brojnih zdravstvenih problema koji su se odjednom sručili na ekipu srpskog šampiona.

ЦЕО ТИМ У АУТУ: Вирус оборио шесторку, трио још вуче повреде

FOTO: M. Vukadinović

Stomačni virus je kriv što su se van stroja našli kapiten Milan Borjan, štoperi Aleksandar Dragović i Miloš Degenek, desni bek Milan Gajić, vezista Nenad Krstičić i rezervni golman Miloš Gordić. Oni se oporavljaju, juče nisu trenirali i pitanje je da li će biti spremni za dva dana da se nađu na raspolaganju treneru Dejanu Stankoviću, na uvek teškom gostovanju u gradu na Jošanici.

Pored ove šestorke, Stanković ne može da računa i na trojicu povređenih napadača: Milana Pavkova, El Fardu Bena i Rišairija Živkovića. Oni još rade po posebnom programu i polako se pripremaju za povratak u tim. Pavkov je zbog bolova u kolenu propustio dva jako važna meča sa Bragom i Partizanom, pa se na "Marakani" nadaju da će biti fit za sledeći četvrtak, kada je na programu susret drugog kola Lige Evrope sa Ludogorecom u Razgradu. Visoki golgeter falio je mnogo crveno-belima, najviše u večitom derbiju. Umesto njega, iz vazduha je pretio Katai, čak tri puta šutirao glavom i jednom pogodio.

Krilni napadač El Fardu Ben je povredio primicač na utakmici sa Bragom, preskočio je Partizan i još je u fazi laganog oporavka. Najbolja je situacija sa Živkovićem, imao je samo blago istegnuće lože, mada će on morati da u hodu "hvata snagu", pošto je preskočio pripremni period.

ODLAGANjE PO PROPISIMA

PROBLEMI sa stomačnim virusom desetkovali su ekipu, zbog čega je Crvena zvezda tražila da se odloži utakmica sa Voždovcem, koja je trebalo juče da bude odigrana. Na vreme je podneta sva potrebna dokumentacija, Medicinska komisija FSS je uvažila argumentaciju i odobrila odlaganje, posle čega je bilo raznih burnih reakcija, ali na "Marakani" nisu hteli da im pridaju pažnju.

BONUS VIDEO - Dejan Stanković pred put na Kipar: "Znamo šta treba da radimo"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati