SPECIJALCI ROSU IH PRETUKLI DOK SU PRIPREMALI DRVA: Poznato stanje napadnutih Srba na Brnjaku

D. Zečević

23. 09. 2021. u 13:09

DIREKTORKA Doma zdravlja u Zubinom Potoku Tatjana Vlašković kaže za "Novosti" da su u ovu ustanovu dovezeni Dragiša Vlašković i Zoran Tomović, koje su oko 11 časova kod administrativnog prelaza Brnjak pretukli kosovski specijalci.

СПЕЦИЈАЛЦИ РОСУ ИХ ПРЕТУКЛИ ДОК СУ ПРИПРЕМАЛИ ДРВА: Познато стање нападнутих Срба на Брњаку

Foto: Kosovo onlajn

Ona navodi da su pretučeni Srbi uznemireni, da se žale na bolove u predelu grudnog koša, a da je teže povrede zadobio Dragiša Vlašković, koji je ispljuvavao krv, ima povrede jezika, kao i otok kolena. Dr Vlašković nam kaže da će povređeni, čim se njihovo stanje malo stabilizuje, biti prebačeni na dodatne preglede u KBC u Kosovoskoj Mitrovici.

Jovan Takov je, takođe, bio na meti prištinskih specijalaca, ali on nije zadobio ozbiljnije povrede, pa mu nije ni ukazivana lekarska pomoć.

Prema nezvaničnim saznanjima, trojica Srba su pripremala drva za ogrev nadomak administrativnog prelaza Brnjak kada su ih specijalci napali.

BONUS VIDEO: DESETINE KAMIONA ČEKA NA JARINjU: Veliki broj pripadnika Rosu na administrativnom prelazu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

VUČIĆ O GLASANJU ZA REZOLUCIJU O SREBRENICI: Očekuju sigurnu većinu i hoće da zadaju udarac Srbima i Srbiji