NA REČI MILANOVIĆA DA JE PREDSEDNIK SVIH HRVATA U BIH - ĆUTE! Da je Vučić rekao da je predsednik RS i svih Srba došlo bi do skandala

Novosti online

23. 09. 2021. u 09:13

PREDSEDNIK Hrvatske Zoran Milanović je u intervjuu koji je dao nakon govora na Generalnoj skupštini UN i sastanka sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom izjavio da je on predsednik Hrvata u Bosni i Hercegovini.

НА РЕЧИ МИЛАНОВИЋА ДА ЈЕ ПРЕДСЕДНИК СВИХ ХРВАТА У БИХ - ЋУТЕ! Да је Вучић рекао да је председник РС и свих Срба дошло би до скандала

Foto: EPA

- Ja sam rekao da sam predsednik Hrvatske, predsednik hrvatskih građana, Hrvata, pa, na neki način, i onih Hrvata koji žive u BiH. To je moja dužnost, obaveza i osećaj, na kraju krajeva.

Za razliku od Milanovića, da je slične reči izgovorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odnosno, da je rekao da je predsednik Republike Srpske i svih Srba, došlo bi do međunarodnog skandala. 

Svedoci smo učestalih napada na predsednika Vučića kada samo kaže da brine o svim Srbima, ma u kojoj zemlji žive. 

Izjava Milanovića i izostajanje bilo kakve reakcije javnosti dokaz je da postoje dvostruki aršini prema srpskom i prema hrvatskom predsedniku, iako Vučić u svojim govorima ističe da treba da postoji jedinstvo naroda u regionu kako bi svi ekonomski napredovali, za razliku od Milanovića koji svakodnevno ima zapaljive izjave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna