VUČIĆ O NAJAVAMA KURTIJA: Na iracionalne poteze da utičete je nemoguće

Tanjug

15. 09. 2021. u 09:28

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je za Srbiju od ključnog značaja presuda u trećem stepenu Ivanu Todosijeviću.

ВУЧИЋ О НАЈАВАМА КУРТИЈА: На ирационалне потезе да утичете је немогуће

Foto: Tanjug

Vučić je to rekao odgvarajući na pitanje novinara kako ocenjuje najave Aljbina Kurtija u vezi sa merama reciprociteta prema Srbiji i kako doći do kompromisnog rešenja u situaciji kada Priština odbija da primenjuje dogovoreno iz Briselskog sporazuma, a ne poštuje ni Vašingtonski sporazum. Rekao je da se trudi da se ne obazire na to.

- Za nas je važno da, koliko je moguće, sačuvamo sigurnost naših ljudi na KiM. Zato ćemo videti kakva će biti reakcija na presudu u trećem stepenu Ivanu Todosijeviću. To je za nas od ključnog značaja - poručio je on.

Rekao je da treba videti i šta su druge stvari oko poštovanja Briselskog sporazuma, hoće li da urade ili ne.

- Da utičete na iracionalne poteze apsolutno je nemoguće. Ne možete da promenite ništa - zaključio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (9)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade