"MIGOVI" DOPRATILI AVION ANGELE MERKEL: Srpski lovci štitili letelicu nemačke kancelarke (VIDEO)

Novosti online

13. 09. 2021. u 16:28

AVION nemačke kancelarke Angele Merkel, koja je danas stigla u posetu Srbiji, kroz naš vazdušni prostor pratilo je šest lovaca MiG-29.

МИГОВИ ДОПРАТИЛИ АВИОН АНГЕЛЕ МЕРКЕЛ: Српски ловци штитили летелицу немачке канцеларке (ВИДЕО)

Foto: Tanjug

Nakon sletanja, Angelu Merkel je na pisti, ispred špalira počasne garde, dočekao predsednik Aleksandar Vučić, koji joj je uručio buket cveća.

Celom trasom kojom će se kretati Merkelova biće raspoređeni pripadnici MUP-a Srbije, a na terenu će biti i dva policijska helikoptera.

Oko 600 ljudi će biti direktno zaduženo za neposrednu bezbednost kancelarke.

Reč je o više od 50 pripadnika Jedinice za obezbeđenje objekata i ličnosti, 100 pripadnika Žandarmerije, 400 pripadnika beogradske policije, deset pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice i pilotima helikopterske jedinice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (7)

PREMA NARODNOM VEROVANJU SVETI SAVA JE OVDE NAPRAVIO ČUDO: Meštani i danas veruju u moć lekovitog izvora