MILO NE MISLI O TUĐIM GLAVAMA! Vulin oštro o Đukanoviću - Hoće li zvati NATO da mu pomogne?

Novosti online

30. 08. 2021. u 11:49

NEMA ničeg što Milo Đukanović ne bi uradio da izazove tenzije i sukobe unutar Crne Gore, nadajući se da će tako ostati na vlasti, ocenio je danas ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

МИЛО НЕ МИСЛИ О ТУЂИМ ГЛАВАМА! Вулин оштро о Ђукановићу - Хоће ли звати НАТО да му помогне?

Foto: MUP

- Pozvati na protest protiv ustoličenja mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru, može samo onaj ko bez i malo odgovornosti za tuđe glave pokušava nemirom i neredom da čuva svoju moć koju izjednačava sa svojom glavom - saopštio je Vulin povodom najave Đukanovića da će biti među protivnicima ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju ukoliko SPC ne odustane od svečanosti u Cetinjskom manastiru.

Ako bude nereda u Cetinju, upitao je Vulin, hoće li policija Crne Gore morati da upotrebi silu protiv policijskog obezbeđenja predsednika Crne Gore i da li će u tom slučaju Đukanović pozvati NATO u pomoć kako je pretio tokom litija?

- I da li će za nerede optužiti Vučića i Srbiju pošto ih inače optužuje za sve? Da li je bilo kome jasno šta je cilj protesta, da se mitropolit ne ustoliči ili da mu se pokaže da postoje mesta zabranjena ''za Srbe i pse'' kako je maštao ustaški ideolog, po mnogima otac crnogorske nacije Sekula Drlkević - naveo je Vulin u saopštenju.

- Nadam se da će se političari koji bi nasledniku Svetog Petra Cetinjskog da zabrane da ga nasledi na Cetinju setiti Njegoša, ako su ga ikada i čitali, ''velikaši proklete im duše - poručio je Vulin.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ZADOVOLJAN SAM UKUPNOM SPREMNOŠĆU NAŠE VOJSKE Vučić o vežbi Vihor 2024: Vojska će ubuduće biti tako organizovana (VIDEO)