"PRELAZAK IZ PROŠLOSTI U BUDUĆNOST": Predsednik objavio fotografiju iz voza - "Ovo je drugačija, nova Srbija, drugo lice Srbije!"

Novosti onlajn

24. 08. 2021. u 12:10

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje ceremoniji spajanja železničkog koloseka na deonici Stara Pazova - Novi Sad, na vijaduktu u plavnom delu Dunava.

ПРЕЛАЗАК ИЗ ПРОШЛОСТИ У БУДУЋНОСТ: Председник објавио фотографију из воза - Ово је другачија, нова Србија, друго лице Србије!

Foto: Novosti

Predsednik se provozao vozom i pritom nije krio svoje oduševljenje. 

- Ovo je bolje nego u Švajcarskoj - kratko je prokomentarisao. Ovaj vijadukt je jedan od najvećih i najlepših u Evropi.

Na svom Instagram profilu predsednik je podelio fotografiju iz voza, dok je u opisu fotografije predsednik još jednom istakao koliko je ovo važan projekat za Srbiju. 

- Ovo je prelazak iz prošlosti u budućnost. Ovo je drugačija, nova Srbija, drugo lice Srbije. Nije važno šta god ko mislio u politici, ovo je neverovatna lepota. Za uživanje. 

Spajanjem železničkog koloseka na deonici Stara Pazova - Novi Sad na vijaduktu u plovnom delu Dunava, svečano je obeležen završetak građevinskih radova na toj deonici - napisano je u objavi na Instagram profilu "AVučić". 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)