RAZGOVOR SA MAŠINOVOĐOM: Predsednik na Instagramu postavio snimak iz voza (VIDEO)

Novosti online

24. 08. 2021. u 11:14

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić postavio je na Instagram profil razgovor sa mašinovođom na deonici Stara Pazova - Novi Sad, na vijaduktu u plovnom delu Dunava.

РАЗГОВОР СА МАШИНОВОЂОМ: Председник на Инстаграму поставио снимак из воза (ВИДЕО)

Foto: Novosti

- Mašinovođa sam 30 godina, i mogu da Vam kažem da je zadovoljstvo voziti po ovakvom koloseku - rekao je mašinovođa, na šta mu je predsednik Vučić odgovorio da mu je drago kada čuje takve reči.

Ceo snimak razgovora pogledajte na priloženom video-snimku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade