IZJAVILA DA JE FEDERER BOLJI OD NOVAKA, SADA IGRA PROTIV SRBINA: Ruskinja će iz prve ruke iskusiti Đokokvićev kvalitet

Novosti online

29. 07. 2021. u 19:25

SRPSKI miks dubl u sastavu Novak Đoković - Nina Stojanović plasirao se u polufinale Olimpijskih igara

ИЗЈАВИЛА ДА ЈЕ ФЕДЕРЕР БОЉИ ОД НОВАКА, САДА ИГРА ПРОТИВ СРБИНА: Рускиња ће из прве руке искусити Ђококвићев квалитет

FOTO: AP/Tanjug

Novak i Nina delovali su impresivno protiv brazilskog i nemačkog tima, a naredni protivnik biće ruska kombinacija Elena Vesnina - Aslan Karacev! 

Po prvi put u karijeri Vesnina će biti sa suprotne strane mreže protiv Novaka Đokovića što daje posebnu draž ovom duelu budući da je Ruskinja u prošlosti rekla da je Rodžer Federer najbolji svih vremena.

- Da, deluje da Novak ima šansu da prestigne Rodžera Federa i Rafaela Nadala? Da li će imati više grend slem titula i od Serene koja je na 23? Možda, imam poštovanje prema Đokoviću i Nadalu, ali je za mene Federer najveći svih vremena - rekla je Elena Vesnina prošlog meseca. 

Moglo je da se završi na njenom mišljenju, ali je Ruskinja potom odlučila da kaže kako Novak može da radi sve, ali nikada neće biti Rafael i Rodžer. 

- Obožavam Rodžera kao tenisera. Ako Novak bude imao najviše grend slem titula i osvoji Olimpijske igre - približiće se Federeru koji to nema, ali mislim da kod navijača nikada neće imati tu ljubav i podršku kakvu imaju Federer i Nadal - zaključila je ona. 

(Informer) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)