TRENER VOJVODINE OPTIMISTA UOČI REVANŠA SA PANEVEŽISOM: Đorđević očekuje težak meč i prolaz u naredno kolo

Z. GRUMIĆ

28. 07. 2021. u 17:47

FUDBALERI Vojvodine imaju lepu priliku da sutra (četvrtak) na svom „Karađorđu“ ostvare povoljan rezultat i tako overe pobedu protiv Panevežisa (1:0) ostvarenu pre nedelju dana u Litvaniji i da se plasiraju u nastavak kvalifikacija za evropsku Ligu konferencije.

ТРЕНЕР ВОЈВОДИНЕ ОПТИМИСТА УОЧИ РЕВАНША СА ПАНЕВЕЖИСОМ: Ђорђевић очекује тежак меч и пролаз у наредно коло

FOTO: FK Vojvodina

Gol „minusa“ primorava goste da budu još ofanzivniji i agresivniji nego u prvom susretu, napomenuo je šef stručnog štaba Vojvodine Slavoljub Đorđević na konferenciji za novinare i pozivajući na oprez najavljuje igru na pobedu.

- Protivnik dolazi s golom minusa i siguran sam da će biti još ofanzivniji i agresivniji. Mi imamo povoljan rezultat, znamo da će biti teško i neizvesno, ali svesni smo da javnost očekuje prolazak. Ono što ja mogu da kažem u ime mojih momaka, mog stručnog štaba i mene, učinićemo sve da prođemo dalje – istakao je Đorđević.

On je napomenuo da će biti nekoliko promena u sastavu tima,  u odnosu na prethodni prvenstveni meč sa Partizanom. 

- Imam jednu dilemu u veznom redu a i u napadu će biti nekih promena. Nije to neka velika razlika, okolnosti su takve, moramo da vidimo koga možemo da maksimalno opteretimo, a koga možemo da odmorimo.

Đorđević je dodao da se sve rešava u predstojećoj drugoj utakmici i da je za njegovu ekipu prednost to što ima dobar rezultat na gostovanju i što će u revanšu imati podršku navijača. 

- Siguran sam da ćemo pokušati da igramo još ofanzivnije i agresivnije i da na taj način ostvarimo još bolji rezultat u revanšu. Pita se naravno i protivnik, ali ja sam zaista optimista – naglasio je Đorđević.

Utakmica sa Panevežisom, u četvrtak na Stadionu „Karađorđe“, počinje u 20 časova.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)