DRŽAVA ĆE BITI JAČA OD SVAKE MAFIJE: Šapić naglasio važnost podrške građana institucijama

Novosti online

27. 07. 2021. u 21:28

- ULICE naših gradova će biti bezbedne za sve u Srbiji - istakao je u Leskovcu potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić.

ДРЖАВА ЋЕ БИТИ ЈАЧА ОД СВАКЕ МАФИЈЕ: Шапић нагласио важност подршке грађана институцијама

Foto: SNS

Šapić je prilikom posete Topličkom i Jablaničkom okrugu naglasio da država i državne institucije moraju imati podršku svih građana u borbi protiv kriminala.

- Moramo imati državu sa jakim institucijama, a ne anarhističku tvorevinu u kojoj će vladati kriminalci, strane službe ili ljudi krupnog kapitala i kontrolom medija. Policajci, tužioci, sudije koji se bore protiv najtežih oblika kriminala moraju osetiti podršku javnosti za težak posao kojim se bave - naglasio je Šapić i dodao da u toj borbi protiv kriminala ne može i ne sme biti zaštićenih.

Šapić je naglasio da država mora da pomaže poljoprivrednim proizvođačima na jugu Srbije.

- Podrška države nisu samo subvencije već i ulaganje u infrastrukturu. Da bismo bili konkurentni sa poljoprivrednicima, na primer iz Albanije ili Grčke, moramo uložiti u putnu infrastrukturu, protivgradnu zaštitu, podstaći dolazak investitora za preradu - rekao je Šapić.

- Ako negde ima smisla ulagati u putnu infrastrukturu, elektrifikaciju, posredovati kod banaka za povoljne kredite kako bi se poljoprivrednim proizvođačima omogućio kvalitetniji život i rad onda je to ovde u Jablaničkom okrugu koji je simbol paprike, paradajza i drugog povrća - zaključio je Šapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

VUČIĆ DANAS NA VOJNOJ VEŽBI: Predsednik prisustvuje taktičkoj vežbi „Vihor 2024“ na poligonu „Pešter“