VUČIĆ NAJAVIO VELIKU VOJNU VEŽBU: Naši dronovi će bacati bombe, mnogo toga ćete moći da vidite!

Novosti online

13. 06. 2021. u 13:54

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je najavio da će srpska vojska biti bogatija nabavkom nove vojne opreme, nakon čega se obratio i svima koji pokušavaju protestima da naruše njegov ugled. On je potom najavio kampanju, ali i pobedu.

ВУЧИЋ НАЈАВИО ВЕЛИКУ ВОЈНУ ВЕЖБУ: Наши дронови ће бацати бомбе, много тога ћете моћи да видите!

Foto: Printscreen

Najavio je i veliku vojnu vežbu 27. juna na Pešterskoj visoravni.

- Biće to najveća vojna vežba sigurno. Možda ne po broju vojnika, ali sigurno po broju letelica koje ćemo prikazati. Tući će naši dronovi od 250 kilograma, imaćemo ciljeve u vazduhu, rakete, mnogo toga ćete moći da vidite, a mnogo toga nam stiže u narednih šest meseci. Srbija će biti sve snažnija i jača, a to je važno kako bi se odvratio svaki potencijalni agresor - rekao je Vučić za TV Pink.

- Što se tiče pokreta, i svih tih koji pokušavaju da mušičare sa protestima protiv vlasti, ne moraju da brinu, odgovorićemo im u kampanji i pobedićemo ih sve - podvukao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)