ON JE ZA ŽIVOTA PODIGAO SPOMENIK MLADIĆU U RODNOM MESTU: Evo šta je bivši rukometni as Vlada Mandić rekao o presudi zemljaku!

Novosti online

10. 06. 2021. u 12:00

HAG je opet, po ko zna koji put, dokazao da je to sud samo za Srbe i srpska kasapnica, ali to su naši vekovni dušmani i nismo ništa drugo ni mogli očekivati.

ОН ЈЕ ЗА ЖИВОТА ПОДИГАО СПОМЕНИК МЛАДИЋУ У РОДНОМ МЕСТУ: Ево шта је бивши рукометни ас Влада Мандић рекао о пресуди земљаку!

Foto: Instagram

Ali, njihove marionete i sluge Tadić i Đilas, koji su tada uhapsili i prodali našeg generala će ostati zapamćeni u istoriji kao izdajnici! To im poniženje i izdaju ne smemo nikad zaboraviti, ovako je proslavljeni rukometni as Vlada Mandić reagova na pravosnažnu presudu doživotnog zatvora generalu Ratku Mladiću.

Mandić, koji je pre tri godine finansirao oslikavanje murala s Mladićevim likom u mestu Kalinovik, kazao je da "general odlazi u večnost, kao i vojvoda Mišić, Putnik, Obilić i ostali srpski heroji."

Foto: Printscreen

- Ponosam sam što sam Srbin kao i Ratko Mladić, ponosan sam što sam imao priliku da ga upoznam, ponosan sam što mi je baš on ognjište i oca u Republici Srpskoj čuvao, ponosan sam što smo iz istog mesta, Kalinovika, ponosan sam što ga toliko mrze dušmani i neprijatelji srpskog roda. Generale, hvala ti što si nas sačuvao, hvala ti na našoj Republici Srpskoj i hvala ti što si me učinio ponosnim Srbinom. Hvala ti na svemu - rekao je Mandić. Podsetimo, Mandić, koji takođe potiče iz Kalinovika, finansirao je oslikavanje murala s Mladićevim likom na zidu dimenzija tri i po puta dva metra. Spomenik, koji je izradio umetnik iz Trebinja, ograđen je, pokriven reflektorima i kamerama. Mural je zaštićen i neprobojnim staklom, kako ne bi bio uništen. Na pitanje zašto je finansirao mural, Mandić je tada naveo da je to uradio kako bi se odužio generalu Mladiću, koga smatra srpskim herojem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!