VULIN ODGOVORIO DŽAFEROVIĆU: Mnogo je pitanja, a durenje i izigravanje žrtve, nije odgovor

Novosti online

05. 06. 2021. u 08:51

KAO i uvek kada nema šta da kaže, Džaferović se naduri i izigrava žrtvu. Kao kada iz lenjosti i nesposobnosti ne obezbedi vakcinu protiv kovida, a brani građanima BiH da spas traže u Srbiji, navodi ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

ВУЛИН ОДГОВОРИО ЏАФЕРОВИЋУ: Много је питања, а дурење и изигравање жртве, није одговор

Foto Arhiva

- Ni jedan moj argument nije osporio, a posebno ne da je izjavio da je za njega Kosovo nezavisno. Zato i ne može da odgovori kako po njegovoj logici nije nezavisna i Republika Srpska.

- Ako je stvarno predstavnik svih građana BiH, zašto njegova partija SDA u svom programu predviđa ukidanje Republike Srpske i zašto kod Đukanovića ide sa Komšićem, a ne i sa Dodikom", upitao je ministar policije Aleksandar Vulin bošnjačkog člana Predsedništva BiH Šefika Džaferovića koji je juče u Crnoj Gori odbio da komentariše i odgovori na izjavu ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina, jer kako kaže, to smatra "nedostojnim" - kaže Vulin.

- A kada smo već kod pitanja na koja nema odgovora, da ponovim, ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici i zašto niko nije ni uhapšen, ni osuđen i zašto kraj Vučića, dok ga je linčovala rulja uz vrištanje Alahu akbar, nije bio njegov domaćin Alija Izetbegović i zašto Naser Orić, dokazani ubica civila, nije u zatvoru? Mnogo je pitanja, a durenje i izigravanje žrtve, nije odgovor", poručio je ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin bošnjačkom članu Predsedništva BiH Šefiku Džaferoviću - rekao je Vulin.

Ministar Vulin je ranije juče izjavio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsednik svih Srba i da je njegovo pravo i obaveza da razgovara sa njima kada im je teško i odbacio navode Džaferovića da se Srbija prema BiH ponaša paternalistički.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

PREDSEDNIK VUČIĆ NA POLIGONU PEŠTER: Održana velika vojna vežba Vihor 2024 (VIDEO)