Srbin pronađen mrtav u Čikagu: Pronašli ga za volanom, iza sebe ostavio troje dece

NovostiOnline

utorak, 05. 11. 2019. u 17:13

Србин пронађен мртав у Чикагу: Пронашли га за воланом, иза себе оставио троје деце

Miloš Nemec Facebook

Miloš Nemec, rođen u Beogradu, otac troje dece, je iznenada preminuo u 44. godini života
Miloš Nemec, rođen u Beogradu, otac troje dece, je iznenada preminuo u 44. godini života. Njega su juče mrtvog pronašle kolega za volanom kamiona na jednom autoputu.

Miloš, koji već duži niz godina radi kao profesionalni vozač, krenuo je na put, kao toliko puta do sada, ali nije uspeo da istovari turu i izvrši svoj poslednji zadatak.

Prema prvim informacijama, njegovo srce nije izdržalo napore kojima je bilo izloženo u poslednje vreme. Boreći se da zaradi novac i obezbedi porodicu, suprugu i dve ćerke u Americi, ali i onu koja je ostala u Srbiji, Miloš Nemec je, prema kazivanju prijatelja, danonoćno vozio, danima ostajao na putu, bez redovnog sna i odmora. Po svemu sudeći, takav život na kraju je uzeo danak.

Miloš je bio omiljen u društvu, poštovan od kolega i poslodavaca, odani navijač Crvene Zvezde i čovek koji je znao da pomogne drugoma u nevolji. Na žalost, kobnoga jutra njemu nije imao ko da pomogne.

Iza sebe je ostavio tri maloletne ćerke, jednu koja živi u Srbiji i dve u Americi.

Njegovi prijatelji juče su pokrenuli kampanju za prikupljanje novca ne bi li se se finansijski pomogla njegova deca i porodica, ali i obavio transport posmrtnih ostataka u Srbiju, gde bi trebalo da bude sahranjen.serbiantimes.info

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Maja M

05.11.2019. 18:13

Svi mi Koji smo u Tudjini radimo kao Stoke Da bi imali Pristojan Život. Život na Zapadu nije Lak . Saucesce familiji.

Marko

05.11.2019. 19:54

Tuga, neka pociva u miru. Nazalost sve je vise ovakvih slucajeva, ima nas na hiljade iz Srbije koji radimo ovaj posao i samo mi znamo koliko je tesko, pretesko

* КОМЕНТАР *

05.11.2019. 21:01

Саучешће породици, почивај у миру људино!!!

Nebojša

05.11.2019. 22:48

E dragi moji to je zivot kakav se vodi u svetu, trka za parama do smrti ili da zaradite pare da biste ih posle dali lekarima za zdravlje kojeg vise nema. Da tako rade ovde imali bi bolji zivot. Tragedija na zalost.

Hm

07.11.2019. 15:37

@Nebojša - Svi kukaju, a malo njih se vrati... I ovde u Srbiji se živi i niko nije umro od gladi.Saučešće porodici

Ролекс.

05.11.2019. 23:46

Нек му је покој души.Деци треба помоћи да се организује некако.То би могли његови пријатељи из Чикага.Помозимо колико се може.

Миро Марковић

12.12.2019. 03:48

Нема тачних података, али у иностранству приближно живи и ради преко 3,5 милиона Срба. Пола становништва се већ иселило. Ако се настави исељавање истом брзином, најмање кроз пет година ћемо имати већи број Срба изван него у унутар Србије. Најспособнији се исељавају не зато што је Србија сиромашна земља, што има лошу климу, или што Србију мрзе. Не! Људи беже од корумпираних владајућих мафијаша, незакоња, неморала и свакодневног лоповлука. Ово је жива истина. Србијо, востани!