Migranti divljali u Zagrebu, jedan ugrizao policajca

Tanjug

sreda, 03. 06. 2020. u 13:33

Мигранти дивљали у Загребу, један угризао полицајца

Foto Tanjug / AP

Dvojica tražilaca azila u alkoholisanom stanju pravili su nered i divljali po hodniku Importanne centra, a jedan od njih je nakon privođenja ugrizao policajca za ruku i razbio staklo od vrata u policijskoj stanici
Dvojica tražilaca azila u alkoholisanom stanju pravili su nered i divljali po hodniku Importanne centra, a jedan od njih je nakon privođenja ugrizao policajca za ruku i razbio staklo od vrata u policijskoj stanici.

Policija je utvrdila da se radi o 34-godišnjem Alžircu i njegovom maloletnom prjatelju iz Libije koji su nakon privođenja odbili da urade alko test, a pošto su na telu imali više povreda, policija ih je ispitala i utvrdilo se da se obijica dovode u vezu sa više krivičnih dela, prenosi Jutarnji list.

Kako se navodi, maloletnik iz Libije je u policijskoj stanici pružao aktivni otpor i pokušavao da pobegne zbog čega je nad njim primenjena sila, navodi policija.

Nakon toga, on je ugrizao jednog od policajaca za ruku i razbio staklena vrata, a na kraju ga je Hitna pomoć prevezla u Kliniku za dečje bolesti gde su mu sanirane rane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)