Bar - Šta je bio razlog da mlađi brat nožem ranio starijeg u predelu trbuha, u ponedeljak veče u crmničkom selu Trnovo uvrđuju istražitelji na licu mesta.


Stariji brat P.P. (72) hitno je prebačen u Klinički centar Podgorica, nakon što mu Z.P. (61) naneo ubodne rane nožem. Pre nego što su ranjenom ukazali lekarsku pomoć i transportovali ga u Klinički centar, policija je morala da savlada osumnjičenog za krivično delo koji je pod opsadom držao porodični objekat, naoružan lovačkom puškom.


Iz Uprave policije su saopštili da je dežurna služba Centra bezbednosti Bar obaveštena da je u selu Trnova u Crmnici nakon kraćeg verbalnog konflikta došlo do upotrebe hladnog oružja – noža”.


-Z.P. (61) je, kako se sumnja, nožem naneo ubodnu ranu P.P. (72) u predelu abdomena i nakon počinjenog dela nije dozvoljavao da se oštećenom ukaže prva pomoć. Osim toga on je bio naoružan – lovačkom puškom i pretio da će je upotrebiti ukoliko se policijski službenici približe, navodi se u saopštenju Uprave policije.


Koristeći nepažnju Z.P. službenici barske policije su prišli objektu u kojem su se nalazili osumnjičeni i oštećeni, onesposobili Z.P. i lišili ga slobode “koristeći fizičku snagu i sredstva vezivanja”.


Ranjeni P.P. je transportovan u KCCG na ukazivanje lekarske pomoći.


Prema saznanjima Novosti, na licu mesta se vrši uviđaj i o događaju je obavešten nadležni Viši državni tužilac koji se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog dela.