Andrija glasno ponavljao šta neki nisu hteli da čuju: Evo ko je Cetinjanin izrešetan ispred teretane

Beta/Tanjug

18. 02. 2020. u 08:36

Андрија гласно понављао шта неки нису хтели да чују: Ево ко је Цетињанин изрешетан испред теретане

APPhoto/RistoBozović

Andrija Gazivoda (30) navodno bio u prijateljskim relacijama sa „bezbednosno interesantnim“ osobama
Cetinjanin Andrija Gazivoda (30) ubijen je u pucnjavi oko 20 sati i 50 minuta ispred teretane koja se nalazi u prostorijama Sportskog centra "Lovćen" u tom gradu, objavili su lokalni mediji

Iz Uprave policije su saopštili da je u tridesetogodišnjaka ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja.

Pročitajte još: Sačekuša na Cetinju: Izrešetao muškarca ispred teretane, pa pobegao!

- Za sada nepoznato lice je ispalilo više hitaca u Andriju G. koji je od posledica ranjavanja preminuo - saopšteno je iz policije.

U upravi crnogorske policije je za portal RTCG rečeno da se sve odigralo sinoć oko 20.45 sati ispred teretane koja se nalazi u prostorijama Sportskog centra "Lovćen".

Kako navodi "Cetinjski list", nepoznati napadač je ispalio više hitaca u glavu i grudi muškarca posle čega je, prema rečima svedoka, pobegao u ulicu kod zgrada u blizini Osnovne škole "Njegoš".

Kako prenosi Pobjeda, navodno je Gazivoda je bio u prijateljskim relacijama sa bezbednosno interesantnim osobama, ali nije poznato da li je bio član organizovane kriminalne grupe.

Zbog relacija sa pojedinim osobama poznatim policiji, istražitelji će proveriti da li je stradao u sukobu rata kriminalnih grupa.

Gazivoda se bavio podvodnim ribolovom, bio jedan od najboljih takmičara, podvodnih ribolovca. Predstavljao je Crnu Goru na takmičenjima u inostranstvu i bio je aktivni borac protiv krivolova.

Bio je glasni zagovornik borbe protiv krivolova na moru, naročito protiv lova ribe dinamitom i javno je govorio o tome i otvoreno ukazivao na potrebu da se suzbije ta vrsta devastacije mora.

Objavio je nekoliko snimaka o pustošenju mora koji su doprineli da se pokrenu stvari u toj oblasti i ozbiljnije počne rešavati taj problem u okviru pokreta "Stop krivolovu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)