Bez obzira što je obelodanjnjena pre gotovo godinu danaa, a nedvno "dopunjena" novim video materijalom, afera "Koverta", još je pod "lupom" glavnog specijalnog tužioca Crne Gore Milivoja Katnića, bez obzira što toliko vremena talaasa crnogorsku jaavnost.

-U narednih 15 dana tužilaštvo će doneti nove odluke u slučaju "Koverta", kazao je u petak Katnić, odgovrajući na pitanje da li planira da podigne optužnicu protiv Slavoljuba Stijepovića, generalnog sekretara u kabinetu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

PROČITAJTE JOŠ - DUŠKO KNEŽEVIĆ PORUČIO: Ivicu čeka „marica“

-U tom predmetu saslušan je i Stijepović. Pošto se predmet nalazi u istrazi odluka može biti podizanje optužnice ili obustava istrage. U tom predmetu su podnete tri, a veruje se da će za 15 dana biti podnete još dve krivične prijave, kazaao je Katnić govoreći u "Koverti", čiji su glavni "junaci" odbegli bankar i vlasnik Atlas grupe Duško Knežević i bivši gradonaačelnik Podgorice i ministar u Vladi Crne Gore Slavoljub Migo Stijepovi, koji iz ruku Kneževića prima dve koverte sa 97.500 evra, kako su vidi i čuje sa poslednjeg video zapisa uz opasku bankara – za Mila...