ZBOG problema sa viškom kilograma stidela se svog izgleda. Izbegavala je da ide na plažu, da ne bi morala da se skine u kupaći. A onda je odlučila da se promeni i prijavila se za tv šou „Život na vagi“. Danas Josipa Lopac (26) ima 60 kilograma manje, više samopouzdanja, trenira dva puta dnevno i želi da postane majka.

Senjanka je bila kandidatkinja treće sezone „Života na vagi“ i seća se kako je pre godinu dana bila u samom finalu rijalitija.

- Godinama nisam išla na plažu od srama. U šou sam ušla sa 146 kilograma, a na zadnjem merenju sam imala 89. Bila sam uporna u nameri da izgubim suvišne kilograme i nastavila sam da vežbam i posle ispadanja. Mali koraci svaki dan vode do rezultata. Bilo je uspona i padova i to velikih, ali uvek trebamo da nastavimo dalje, bez obzira gde smo skrenuli s puta! Godina dana od finala je prošlo - prisetila se Lopac.

Dodaje kako je imala težak put, ali sada je srećna i zadovoljna. Promenom izgleda iznenadila je brojne ljubitelje rijalitija, a komplimenti na račun novog izgleda ne prestaju.

Josipa otkriva kako voli da jede proteinske palačinke, raznovrsne salate, a za doručak najradije pojede jedno pečeno jaje, 60 g salame od ćurećih prsa, krastavce, bademe i kafu sa mlekom. Tokom nedelje trenira i trči, a vikend je, kako kaže, predviđen za odmor de i tela.

PROČITAJTE JOŠ - DIJETE SLAVNIH DAMA: Zvezde se kunu u njih

Senjanka priznaje kako je na plažu prvi put otišla tek s 15 godina. Bilo je leta kada je izbegavala „brčkanje“, a skupila je hrabrost na nagovaranje porodice. I letos je na plaži ponosno pozirala u kupaćem kostimu.Josipa je ostala u kontaktu sa svima iz rijalitija, a najčešće se druži s Ninom Martinom Korbar (26).

Ipak, najveća joj je podrška suprug Boris s kojim se pohvalila kako trenira boks.

- Divno je imati dobrog muža koji je spreman da dobije batina. Treba imati strpljenja s „bokserkom”. Dobio je udarce na razna mesta i izdržao je muški - našalila se Josipa.