NA Cetinju, odbornik Demokrata Danilo Mrvaljević prijavio je policiji da ga je pre dve noći u jednom kafeu napao sin odbornice DPS u SO Cetinje Aleksandre Brajović.

- Već danima pojedinci sa Cetinja, kojima je to naređeno iz DPS, upućuju mi najstrašnije uvrede preko društvene mreže "Fejsbuk", što policija može da utvrdi. Ne mogu da tvrdim da je večerašnji napad mlađanog Brajovića posledica ove organizovane akcije, ali sigurno je imalo uticaja. Neće me ućutkati - napisao je Mrvaljević.

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Vuka Brajovića (27), iz Cetinja, osumnjičenog za nasilničko ponašanje. A saopštenje je stiglo i od DPS.

- Podsećamo gospodu Demokrate da je u Cetinju kao i u celoj Crnoj Gori, majka svetinja, te da se bez obzira na političku ili bilo koju drugu pripadnost, odbrana dostojanstva majke ili sestre podrazumeva. E baš zbog toga je gospodin Mrvaljević, koliko čujemo, dobio "nekolike vaspitne" preko svog "poganog" jezika. Mrvaljević mora da zna da je svaki sin ili brat osetljiv na uvrede upućene majci ili sestri, najtoplije i dobronamerno mu preporučujemo da to više ne radi, jer će uvek dobiti isti odgovor od svakog sina ili brata čiju majku ili sestru vređa - naveli su iz DPS.