Nesvakidašnji događaj u cetinjskoj bolnici: Porodile se tri sestre, za dva sata na svet donele ČETVORO dece!

V.K.

08. 11. 2019. u 14:40

Несвакидашњи догађај у цетињској болници: Породиле се три сестре, за два сата на свет донеле ЧЕТВОРО деце!

SESTRE: Jasna, Olivera i Jelena

Najsrećnija u celoj ovoj priči je Mara Mugođa, koja je za samo par sati dočekala četvoro unučadi
ZA samo dva sata u cetinjskoj bolnici tri rođene sestre, Podgoričanke - Olivera Mugoša Midžor, Jasna Rakočević i Jelena Vukčević, od koji su dve bliznakinje, rodile su četvoro dece, jer je jedna od bliznakinja dobila blizance. Ova radosna vest za tren obišla je Crnu Goru i region.

PROČITAJTE I: Crnogorci se plaše novih padavina

Na svet su došli Stefana, Darija, Uroš i Anja, i to baš na veliki hrišćanski praznik - Mitrovdan! Svi su odlično i mame i bebice, a radost nije mogla sakriti ni baka Mara Mugoša, koja je po saznanju kazala:

- Ja sam najsrećnija majka i baka na svetu! Ne znam gde sam, ni na nebu ni na zemlji! Blago meni! Puna kuća. Od kćerke Jelene već imam jednu unuku Mariju, koja će uskoro napuniti tri godine - kazala je presrećna Mara.Veselo je bilo i u ginekološkom timu koji je predvodio dr Predrag Jovović.

- Porođaji su protekli uredno, a porodilje i njihova deca su takođe dobro - kazao je Jovović.

Oglasila se i direktorka Opšte bolnice "Danilo I".

- Naša bolnica i Ginekološko-akušersko odeljenje nastavilo je lepu tradiciju prethodnih generacija njenih zaposlenih i dokazala da može svojim timskim radom i organizacijom da bude kvalitetan servis građanima Crne Gore i Cetinja - kazala je Radojičić.

Foto privatna arhiva

Ovaj događaj "zapalio" je društvene mreže i gotovo da nema čoveka koji im nije poželeo sreću. Porođaj u cetinjskoj bolnici samo je vratio sećanja vremešnih Cetinjana kako je nekada natalitet u tom prestonom gradu cvetao. Da nije porodilja iz drugih delova Crne Gore ili regiona, pitanje je koliko bi se čuo plač novorođenčadi podno Lovćena.

TRADICIJA

DOKTORKA Sonja Radojičić rekla je da se ovim nastavlja tradicija iz porodice tri porodilje, da iako su stanovnice Podgorice, porađaju se u cetinjskoj bolnici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (24)

Milan Galic .

08.11.2019. 15:20

Ovo raduje Srbe.Nek vam je sa srećom. To treba Srbija a ne one sa pinka.....

VRS

09.11.2019. 23:38

@Milan Galic . - @ nadnacionalni ateista Crna Gora se davno razišla sa Srbijom, zašto se već jednom i vi Crnogorci ne raziđete sa Srbima ( u fizičkom, ali i u virtuelnom smislu) ? Ne želimo vas, shvatite.

April

08.11.2019. 15:39

Ako su one rodjene kao trojke ili su dve bliznakinje, ova uskladjrnost nije tako retka pojava. Srecno i cestitke hrabre mame i bebe.

marko

08.11.2019. 18:57

Posle užesno teškog dana i maltretiranja po gradskom prevozu ovo me baš oraspoložilo.Prelepa vest.Neka su živi i zdravi a majke su pravi heroji.E pa mlade tate spremite se za "slatke muke"SREĆNO!!!

Antibot

08.11.2019. 19:24

Ovo je prelep dogadjaj, neka su malisani zivi i zdravi i dao Bog doziveli duboku staros, ali jedno je interesantno, svo cetvoro dece je dobilo cista SRPSKA imena, kako to i zasto to, pa oni nisu SRBI, ja doduse se ne odricem porekla kotorskog i cnogorskog, gene omam i odatle, a sta je sa njima

Ivan

09.11.2019. 14:34

@Antibot - Sve su to Crnogorska imena, sad što su to većinom i imena stanovnika Srbije, znači samo to da je većina stanovnika Srbije porijeklom iz Crne Gore