VRŠILAC dužnosti Vrhovnog državnog tužioca, Ivica Stanković, zatražio je od rukovodioca Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, Mirka Bulatovića, da preispita rad Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama, u predmetu formiranom protiv Beranca Muhameda Ramusovića, osumnjičenog za prebijanje Jelene Krstić (31).

Pročitajte još: Muhamed je krvnički pretukao Jelenu, ali ona se oporavila i poručuje: Srpkinja sam, ne dam da ovo zataškaju!

Vršilac dužnosti Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković zatražio je od rukovodioca Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, Mirka Bulatovića, neposredno nadležnog za rad Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama, da preispita rad Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama, u predmetu formiranom protiv osumnjičenog M.R. iz Berana, zbog postajanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo-nasilničko ponašanje na štetu oštećene J.K. Stanković je od Bulatovića zatražio da mu o utvđenim činjenicama dostavi izveštaj u najkraćem roku", saopšteno je iz kabineta VDT-a.