Kolindina frizerka demantuje sama sebe: Izvinjava se Škorinoj supruzi i srpskoj manjini u Hrvatskoj (FOTO)

J. K.

31. 10. 2019. u 17:39

Колиндина фризерка демантује сама себе: Извињава се Шкориној супрузи и српској мањини у Хрватској (ФОТО)
Renata Vinšek napisala da je sve u potpuno krivom kontekstu preneto Fejsbuka
ŠOKANTNA izjava frizerke Kolinde Grabar-Kitarović , koja je na Fejsbuk, statusom svog viđenja 'katastrofe' ako pobedi Miroslav Škoro, čija je supruga, Amerikanka Kim En Škoro srpskog porekla, podigla je prašinu i izazvala buru u javnosti. Shvativši da je preterala, Renata Vinšek je odlučila da “promeni ploču”. Izvinila se i demantovala da tvrdnje o Škorinoj supruzi predstavljaju njen stav.

- Ja sam u totalnoj komi, nastao je strašan dernek od nečega što je u potpuno krivom kontekstu preneseno sa mog privatnog Fejsbuka”.

Renara tvrdi da sa njenim stavom Kolinda nema veze i izvinjava se i srpskoj manjini u Hrvatskoj.

Podsetimo, Vinšek u osvrtu na društvenim mrežama, koji je prepun gramatičkih grešaka, piše ”tužno ako prva dama Hrvatske slučajno budete vi gospođo Kim sa srpskim crvenim krvnim zrncima, venčani u pravoslavnoj crkvi. To će biti presedan u svetu, a moja Hrvatska i mi Hrvateki poznati kao nikad složni. Imaćemo Srpkinju za prvu damu, tužno, ne mogu sakriti svoje razočarenje”.

PROČITAJTE JOŠ - Otac joj je bio Srbin, muž je sa Tompsonom opevao zločinca Gotovinu, a ona će možda biti prva dama Hrvatske

Frizerka koja je radila frizure i Franjo Tuđmanu tako kaže da će ”u Ameriku, gde ste vi bili za vreme rata”. i zaključuje, uz pozdrav ”Bog i Hrvati”, da je ”došlo vrime da tamo uživam i pišem pijesme”, time da se na hrvatskom kaže ‘pjesme’.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)