Ante Pavlović, samoprozvani kiropraktičar iz Donjeg Dragonošca kod Zagreba, javnosti je poznat po skandaloznom i nasilnom ponašanju zbog kojeg je više puta završio u zatvoru, a stanovnici tog mesta žive pod njegovim terorom dok ih svakodnevno snima i zastrašuje, hoda polu go sa sekirom u ruci, prenosi emisijaProvjerenohrvatske Nove TV.

U poslednjem incidentu samoprozvani kiropraktičar Ante Pavlović skočio je na automobil kojim je upravljala devojka, pokazivao joj svoj polni organ i udarao štapom po automobilu. Tada je bio uhapšen, ali i pušten iz pritvora.

Iako Pavlović tvrdi da se brine o invalidu, sve liči na maltretiranje.

Inače, Pavlović tvrdi da se brine o čoveku koji bez struje i vode živi u kolibi u šumi. Pred kamerama je vikao na čoveka koji je zbog hladnoće poslednjih zima postao invalid.

"Ti si se sakrio. Ja sam mislio da si umro! Dva dana i noći nisi hteo da se vratiš, mislio si da ćeš da me zavaraš?!. Ti misliš mene zaj****, dovitljivo đubre", urlao je je Pavković na osobu o kojoj se navodno brine.

Koliko je javnosti poznato, od surovih uslova u kojim živi, nesrećnom čoveku su, kao posledica smrzavanja, otpali nožni prsti, u lošem je stanju i trebalo bi da bude hospitalizovan. Međutim, nesrećni čovek nikada nije otišao kod lekara, jer je odgovornost za njegovo lečenje upravo preuzeo Ante.

Kakvu bolnicu, kad ja to radim? Ja sam to dezinfikovao hidrogenom i to je sve”, izričit je Ante.

"Sad će on ići na kupanje u jezero ako se meni prohte. Hoćeš ići sa mnom? Kaži - hoću", surov je Pavlović.

Muškarac mu na to odgovara da ne zna da pliva, ali Pavlović mu sugeriše da neće ići u duboku vodu. “Ja sam inteligentniji od tebe. Ja imam četiri fakulteta", kaže nemoćnom muškarcu.

Meštani su očajni i u strahu, a nestaje im strpljenja i tolerancije. Jedino kada Ante završi pod nadzorom, jeste kada fizički nasrne na nekoga, a poslednji duži boravak u zatvoru obezbedio je sebi tako što je zlostavljao dečaka tražeći mu da pokaže polni organ, da bi ga na kraju pretukao bičem.

"To godinama tako traje i tu je jedino mir kad je gospodin Pavlović u zatvoru", kažu komšije.


Izvor: Provjereno