POLICIJA NA NOGAMA: MMA borac osumnjičen za ubistvo bivšeg prvaka u kik-boksu, potera u toku

Novosti Online

utorak, 22. 10. 2019. u 17:29

ПОЛИЦИЈА НА НОГАМА: ММА борац осумњичен за убиство бившег првака у кик-боксу, потера у току

Ubijeni Džemal Mahmić Foto: Fejsbuk

Kako saznaju bosanki mediji iz MUP-a, na terenu su sve raspoložive snage i traga se za počiniocem
ANTO Palavra, 21-godišnjak iz Zenice osumnjičen je za jutrošnje ubistvo Džemala Mahmića, te sve raspoložive policijske snage tragaju za njim, piše portal Zenicablog. Mladić, koji je prema ranijim medijskim navodima rođen 1998. u Novoj Biloj, već nekoliko godina osvaja priznanja i postiže zapažene rezultate u MMA borilačkim veštinama, kao član lokalnog zeničkog kluba. Prema dosadašnjim pojavljivanjima u medijima, iza njega nema krivičnih dela, nego je njegovo ime moguće pronaći samo u sportskoj rubrici na većini portala.

Pročitajte još: UBIJEN BIVŠI EVROPSKI PRVAK U KIK-BOKSU: Likvidiran u buregdžinici, policija blokirala grad

Ubijeni trinaest godina stariji Džemal Mahmić je bio prvak Evrope u kik-boksu, drugoj borilačkoj veštini, ali je poslednjih desetak godina u tri navrata na tri različite lokacije na njega pucano, pri čemu je najmanje jedna osoba ubijena, a dve ranjene. Motivi i razlozi za ovaj gnusan čin nisu poznati, a dozu neizvesnosti i straha Zeničanima uliva i sama “odabrana lokacija” za egzekuciju, jer se nalazi u centru grada, na lokaciji na kojoj je uvek mnogo pešaka.

Kako saznaje bosanki portal iz MUP-a, na terenu su sve raspoložive snage i traga se za počiniocem, i proveravaju se informacije o mogućem pravcu Palavrinog kretanja.

(zenicablog.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)