Propala mu politička karijera u Hrvatskoj pa se zaposlio kao magacioner u Irskoj

Tanjug

19. 10. 2019. u 16:40

Пропала му политичка каријера у Хрватској па се запослио као магационер у Ирској

Petar Krmpotić , foto You tube

Petar Krmpotić je posle duge političke karijere otišao da radi kao magacioner u Irsku, a svoj HDZ, čiji je odbornik, nije ni obavestio o odlasku
Bivši gradonačelnik hrvatskog grada Gospić od juče živi i radi u Irskoj kao magacioner, pošto je ostao bez posla zbog raskola ličkog HDZ-a.


Petar Krmpotić je posle duge političke karijere otišao da radi kao magacioner u Irsku, a svoj HDZ, čiji je odbornik, nije ni obavestio o odlasku, navodi Jutarnji list.


Podsećaju da je Krmpotić bio sekretar Grada Gospića, predsednik Skupštine Ličko-senjske županije, dva puta predsednik gradskog HDZ-a, ali i da je predsedavao Upravnim odborom Veleučilišta "Nikola Tesla".


Posle pobede na lokalnim izborima 2013. godine, postaje gospićki gradonačelnik, a četiri godine kasnije dobio mesto predsednika Kluba HDZ-a u Gradskom veću, što je formalno i danas.


Jutarnji list piše da je bivši političar posao našao u trgovačkom centru u jednom mestu nedaleko od Dablina, ali da je u biografiji prećutao "sjajnu političku karijeru".


Pročitajte još: SEKS SKANDAL IZ HRVATSKE TRESE MAĐARSKU: Gradonačelnik bahanalisao na jahti sa prostitutkama? (FOTO)


Imaće platu između 1.800 i 2.200 evra, koja s prekovremenim radom može iznositi i do 3.000 eura.


Živeće u hostelu s dvadesetak soba u kojemu će kuhinju deliti s ostalim radnicima, među njima i jednim Ličaninom, za šta će platiti oko 700 evra.


Ne zna se ni šta će biti s njegovim odborničkim mandatom jer o odlasku, kako piše Jutarnji, formalno nije obavestio stranku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Gospicanin iz Bilajske

20.10.2019. 19:44

E, stvarno si nisko pao Pjer...a da mi je zao i nije. Nas ste protjerali a eto vam sad ''boljitka''. Pozdrav sa Karaburme.