Demokratski front optužuje predsednika Crne Gore: Milo stoji iza akcija SDT-a

V. K.

19. 10. 2019. u 14:28

Демократски фронт оптужује председника Црне Горе: Мило стоји иза акција СДТ-а

Screenshot

Demokratski front optužio je predsednika Crne Gore i lidera DPS-a Mila Đukanovića, da stoji iza najnovijih akcija Specijalnog državnog tužilaštva, uperenih protiv ovog političkog saveza i njegovih lidera
Demokratski front optužio je predsednika Crne Gore i lidera DPS-a Mila Đukanovića, da stoji iza najnovijih akcija Specijalnog državnog tužilaštva, uperenih protiv ovog političkog saveza i njegovih lidera.

Posebno novog zahteva SDT-a da se poslaniku Nebojši Medojeviću skine imunitet i odredi pritvor.

- Ta ekipa, koja se lažno predstavlja kao pripadnici tužilaštva, ne reaguje na očigledne dokaze kao što su snimci profesora Duška Kneževića u kojima daje novac ili razgovara sa ključnom ličnošću tužilaštva vezano za korupciju u toj nazovi instituciji. Od ovih potpuno jasnih dokaza, za dvojac Stanković-Katnić relevantniji je očigledno namešteno uradak i neki nepostojeći rokovnik koji neodoljivo podseća na dokaze koje je kolumbijski kriminalac Eskobar podmetao svojim protivnicima - saopštili su iz DF-a.


Pročitajte još: Demokratski front: Izmene nisu rušilačke, već demokratske


U ovom savezu "nemaju dilemu da je Milo Đukanović, koristeći Milivoja Katnića, otpočeo kampanju mnogo širih razmera nego što je to pokušaj saniranja štete od svakodnevnih afera koje potresaju Crnu Goru".


- Više nemamo dilemu da se u floskuli "hibridnog" rata krije namera šefa režima da se svim raspoloživ im sredstvima uključi u kampanju protiv Donalda Trampa - poručuju iz DF-a.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije