O hibridnim ratovima, po naređenju njihovih autora

M. Sekulović

subota, 12. 10. 2019. u 17:30

О хибридним ратовима, по наређењу њихових аутора
Demokratski front reagovao na izjavu ministra odbrane Crne Gore o hibridnom ratu
-Ministra odbrane Predraga Boškovića ponovo je zapala nezahvalna dužnost da ispred režima lupeta razne gluposti, ovoga puta o hibridnim ratovima, zaverama, stranim uticajima, i to po naređenju upravo onih koji decenijama politiku vode baš na širenju lažnih informacija i teorijama zavere.

Ovo je juče saopštio Demoktarski front, koji tvrdi da "fantazijama o hibridnom ratu, osim što ispunjava domaći zadatak koji mu je propisala ambasada, Bošković je pokušao da diže cenu i daje na važnosti kriminalnom crnogorskom režimu, političkom monstrumu čije su glavne institucije ogrezle u teškoj korupciji i nepotizmu, a sam ministar je vojsku doveo na najniže grane, da funkcioniše suprotno vojničkim tradicijama Crne Gore i vrednostima naših predaka".

- Umesto da jednom skupi hrabrost i saopšti da je vlast koju predstavlja Sinjavinu predala NATO-u, on se bavi uvredama i lažima, pa mu smetaju svi, od ekoloških organizacija do DF-a kojim je ovaj ministar permanentno opterećen. Ono što priča Bošković je poznati scenario ispisan u pojedinim centrima moći koji ga kontrolišu, i ovaj poslušnik je samo saopštio ono što se traži od njega. Na tom nivou poslušnika i roba stranih interesa nalazi se čitav crnogorski režim. Oni isključivo ispunjavaju naloge tih centara moći, jer bi se u suprotnom moglo desiti da se otvore fioke i sa neke adrese pošalju kompromitujući detalji o raznim novim aferama u koje su uključeni. U toj priči o aferama se očigledno nalazi i Bošković, a vreme će pokazati o čemu se radi, kažu iz DF i tvrde da čitava Crna Gora ispašta zbog toga što su glavni ljudi iz vlasti ucenjeni zbog raznih korupcionaških poslova i nemorala, i rade kako im kažu oni što ih drže u šaci.

-Upravo je ono što je saopštavao ministar odbrane priznanje da ovaj režim radi po instrukcijama i za strane interese, a to čak smatra vrlinom. Samo nova vlast, isključivo patriotska i odgovorna, sa kičmom i stavom, može podići ugled Crne Gore, kako se nikada više ne bi desilo da je vode oni koji su prepoznati po izdaji, kriminalu i korupciji. A Boškovića ovaj narod ionako samo pamti i prepoznaje po sramoti - da je zabranio rodbini poginulih u NATO agresiji da oda poštu svojim najbližima u kasarnama VCG, kažu iz DF.


  • S.

  • Pratite nas i putem iOS i android aplikacije