Demokratski front: Odluka o Terziću antisrpski izdajnički potez režima

V. K.

11. 10. 2019. u 19:47

Демократски фронт: Одлука о Терзићу антисрпски издајнички потез режима
Crnogorski režim se pravi većim Albancima od samih Albanaca, navodi DF u saopštenju povodom zabrane ulaska predsedniku FK Crvena Zvezda

Demokratski front ocenjuje da je zabrana ulaska u Crnu Goru predsedniku FK Crvena Zvezda, Zvezdanu Terziću, klasična provokacija i još jedan nedvosmislen antisrpski potez izdajničkog režima u Podgorici. Samo dva dana ranije, albanski ekstremisti iz južne srpske pokrajine sprečili su FK Crvenu Zvezdu da odigra utakmicu sa Trepčom. Nema sumnje da su ova dva događaja snažno povezana, da se radi o smišljenoj akciji, da su motivi i jednih i drugih isti. Patološka mržnja prema srpskom narodu nalazi se u temeljima i jedne i druge politike, a crnogorski režim se pravi većim Albancima od samih Albanaca. Ovakvim prljavim potezima vlast u Podgorici želi i da se dodvori Aljbinu Kurtiju i da mu pošalje poruku da će i njemu služiti kao što su služili zlikovcima Tačiju i Haradinaju, navodi se u saopštenju Demokratskog frnta.

Pročitajte još: TERZIĆU ZABRANjEN ULAZAK U CRNU GORU: Zvezdanu rampa zbog Stojkovića i Ivanića

U ovom političkom savezu ocenjuju da „dukljanski fanatici žele da izazovu animozitet prema Crvenoj Zvezdi i Partizanu, za koje inače navija osamdeset odsto Crne Gore“.

- Takav režim, prepun kompleksa, pokušava silom i falsifikatima da izgradi nekakav crnogorski državni identitet, i to radi na mržnji prema svemu srpskom, od crkve, jezika, srpskih političara u Crnoj Gori do sportskih klubova, književnika, istoričara...Moral i tradicija su vrednosti koje su strane Milu Đukanoviću i njegovoj kamarili, a ono po čemu se prepoznaju su izdaja, predaja i služenje neprijateljima Crne Gore. Ovoj zemlji je pod hitno potrebna patriotska vlast koja će zaustaviti njeno ponižavanje, a posebno naum marionetske vlasti da našim protivnicima preda delove teritorije, od Čakora do Prevlake. Po svemu što gledamo, jasno je da Milo Đukanović predstavlja najobičnijeg otpravnika poslova takozvane velike Albanije, ali će taj projekat ostati samo san za njegove planere i izdajnike i saradnike iz Crne Gore., poručuju iz DF-a.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Nebojša

11.10.2019. 22:17

Pa naravno da mu je zabranjen ulaz. Zar je neko ocekivao da moze Terzic slobodno da udje u neku siptarsku drzavu? Naravno da ne moze, jer je borac protiv siptarskog separatizma u Srbiji a kako su siptari kreirali i svoju novu drzavu Crnu Goru tako ce ostati dok Crna Gora ne bude ono sto je bila BASTION SRPSTVA

Nebojsa

12.10.2019. 21:45

Samo napred milogorci, siptari, balije, ustase,... Udrite po Srbima, jer je to narod koji nikada nece shvatiti. Prijatelja nema, brace nema, a sami su sebi najveci neprijatelji!

Vuk Vrčević

25.11.2019. 07:41

Nije čestit, zašto? Dali su čestiti oni koji daju imunitet od krivičnog gonjenja kriminalcima i postavljaju ih na čelo dva najveća kluba velikog sportskog društva, a javnost zavisno od toga za koga navija podržava ili osuđuje ovakve odluke sa najvišeg mesta. FUJ!