Potraga za nestalim Pljevljakom

M. D.

04. 10. 2019. u 08:44

Потрага за несталим Пљевљаком

Alem Haračić / Foto pljevaski portal

Alem Haračić (22) iz Pljevalja nestao je u noći između utorka i srede a poslednji put je viđen u sredu veče oko 21 sat u selu Rudnica, u blizini granice Crne Gore i Srbije, i od tada mu se gubi svaki tra

PLjEVLjA- Alem Haračić (22) iz Pljevalja nestao je u noći između utorka i srede a poslednji put je viđen u sredu veče oko 21 sat u selu Rudnica, u blizini granice Crne Gore i Srbije, i od tada mu se gubi svaki trag.

Prema nezvaničnim informacijama tu noć je u selu Rudnica, u blizini granice sa Srbijom, u jednom seoskom domaćinstvu, pokušao da nađe prenoćište.

U četvrtak su Alemovi prijatelji, rodbina i granična policija pretraživali šire područje na kojem je Alem poslednji put viđen ali nisu uspeli da pronađu nikakav trag.

Iz policije potvrđeno da je prijavljen nestanak mladića


PROČITAJTE JOŠ: Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković kategoričan da ne podnese ostavku: NISAM ZEC IZ GORE!

S obzirom da se ovo područje nalazi na tromeđi Crna Gora – Srbija – BIH, Centar bezbednosti Pljevlja je obavestio graničnu policiju Srbije i Bosne i Hercegovine o Alemovom nestanku i oni intezivno rade na njegovom pronalasku.

Na sebi je imao žuti duks a visok je oko 2 metra.

Porodica moli sve oni koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave u najbližu stanicu policije ili na broj telefona 068/316-620.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije