Funkcioneri Nove srpske demokratije na međunarodnoj konferenciji u Kaljingradu

V.K.

29. 09. 2019. u 15:11

Функционери Нове српске демократије на међународној конференцији у Каљинграду

Foto: NSD

Među učesnicima su se još našli predstavnici većine zemalja od Španije do Azerbejdžana, ali i visoki zvaničnici Ruske Federacije, Andrej Turčak i Andrej Klimov, kao i Vlade Srbije, Nenad Popović i Marko Đurić
Marko Kovačević i Petar Drašković iz Nove srpske demokratije učestvovali su na Međunarodnoj konferenciji o bezbednosti i saradnji u Evropi koja je održana u Kaljiningradu, koju je organizovalo Rosotrudičestvo- agencija Ministarstva inostranih poslova Rusije u saradnji sa Jedinstvenom Rusijom kao deo projekta New generation.

Među učesnicima su se još našli predstavnici većine zemalja od Španije do Azerbejdžana, ali i visoki zvaničnici Ruske Federacije, Andrej Turčak i Andrej Klimov, kao i Vlade Srbije, Nenad Popović i Marko Đurić.

PROČITAJTE JOŠ -Đurić u poseti Kaljiningradu

Na konferenciji je, kako saopštavaju iz NSD, jasno naznačeno da su u 21. veeku prioriteti međunarodne politike RF mir i saradnja i da je Rusija garant stabilnosti na globalnom nivou. Takođe, zaključeno je da klimatske promene sve više ugrožavaju čovečanstvo što zahteva odlučne akcije u suzbijanju štetnog uticaja na našu planetu.

Pre samog događaja Kovačević se sastao sa drugim čovekom Jedinstvene Rusije, generalnim sekretarom Andrejem Turčakom, kao deo delegacije od deset mladih političara iz Evrope koji su najznačajniji partneri Jedinstvene Rusije.

Sastanku su prisustvovali predstavnici iz međunarodnih organizacija, stranke Fides mađarskog predsednika Viktora Orbana, stranke El Marš francuskog predsednika Emanuela Makrona, Lige Matea Salvinija i predstavnici predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije