Tarzan ide u Srbiju

V. K.

sreda, 18. 09. 2019. u 11:15

Тарзан иде у Србију
Ovu odluku, većinom glasova, doneo parlamentarni Odbor za međunarodne odnose i iseljenike

NOVI ambasador Crne Gore u Srbiji, sa sedištem u Beogradu biće Tarzan Milošević (DPS). To je većinom glasova odlučio parlamentarni Odbor za međunarodne odnose i iseljenike.

- Reč je o kandidatu prepoznatljivog političkog takta sa dugogodišnjim iskustvom u obavljanju zahtevnih državnih poslova - kazao je Andrija Nikolić, predsednik odbora.

Sada sledi da ovo skupštinsko telo o pozitivnom mišljenju o Miloševiću obavesti predsednika Crne Gore, koji po Ustavu imenuje ambasadore na osnovu predloga Vlade i parlamentarnog odbora.


PROČITAJTE JOŠ - PRIJAVLjENA PREDSEDNICA VRHOVNOG SUDA CG: „Zaboravila“ da prijavi 140.000 evra!


Bivši jugoslovenski diplomata Miodrag Lekić (bio ambasador SRJ u Mozambiku, Lesotu i Svazilendu, Italiji, Malti i San Marinu), imenovanje političkog direktora DPS Tarzana Miloševića za ambasadora u Srbiji ocenjuje kao novi primer "arogancije vlasti".

- Imenovanja ambasadora Crne Gore postala su interna stvar stranke na vlasti, koja isključivo ostvaruje svoje parcijalne interese, a ne opšti interes pritom ne poštujući elementarne kriterijume za imenovanje ambasadora - kaže Lekić, dodajući da se ovim činom dodatno provocira crnogorska javnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)