Službenici policije u Baru i Pljevljima pronašli su i oduzeli cigarete bez akciznih markica, vredne 17.000 evra i tom prilikom procesuirali četiri osobe. To je zvanično saopšteno iz Uprave policije. U saopštenju se objašnjava da su policijski službenici u Baru podneli tri krivične prijave protiv tri osobe zbog sumnje da su počinile krivična dela nedozvoljena trgovina.

„Krivične prijave su podnete protiv S.V.(54), M.T. (56) i K.M. (20), svi iz Bara. Policija je pretresom lokacija koje koriste ova lica pronašla ukupno 1734 paklice cigareta bez akciznih markica vrednosti oko 3.000 evra, piše u saopštenju policije.

PROČITAJTE JOŠ - Dim, za sada, kontrolišu preventivno

Policija u Pljevljima je, dodaje se, postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe nadležnog sudije za istragu, izvršila pretrese na tri lokacije koje koristi Lj.Š. (51) iz Pljevalja.

„Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli 6.954 paklice cigareta bez akciznih markica vrednosti oko 14.000 evra. Protiv Lj.Š. je nadležnom tužiocu podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena trgovina, saopšteno je iz policije.