SILOVAO PASTORKU: Kotoraninu potvrđena optužnica

M. S.

utorak, 03. 09. 2019. u 14:43

СИЛОВАО ПАСТОРКУ: Которанину потврђена оптужница

Ilustracija/Despositphotos

U Višem sudu u Podgorici potvrđena optužnica protiv Ž.Z. iz Kotora koji se tereti za silovanje pastorke
Vanraspravno veće Višeg suda u Podgorici, potvrdilo je optužnicu Višeg državnog tužilaštva u tom gradu, protiv Ž.Z. iz Kotora, kojom se tereti za izvršenje produženog krivičnog dela obljuba zloupotrebom položaja.


Prema navodima optužnice, Ž.Z. je u periodu od neutvrđenog dana u drugoj polovini januara 2019. godine do 19. maja 2019.godine u Kotoru, u večernjim časovima svakodnevno odvozio dete, svoju pastorku, iz kuće, navodno zbog rada "na kantama" i zloupotrebom svog položaja nad detetom u vozilu vršio obljubu i sa njom izjednačen čin.


Pročitajte još: POGLEDAJTE: Osumnjičeni snimio video u kom tvrdi da nije silovao maloletnu pastorku (VIDEO)


Slučaj je otkriven kada su majka i sestra devojčice posumnjale da se nešto desilo, posle čega im se ona poverila, a njih dve slučaj prijavile policiji, koja ga je privela i posle nalaza specijaliste ginekologa, koji je utvrdio da je došlo do nasilnog odnosa, uhapsila.


Prema navodima optužnice, izveštajem o DNK veštačenju, je nesumnjivo utvrđen seksualni kontakt devojčice sa Ž.Z., koji je i dalje u pritvoru zbog opasnosti od bekstva i ponavljanja krivičnog dela ukoliko se nađe na slobodi.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)