POZDRAV TROBOJKOM IZ ALBANIJE: Lider Prave crne Gore sa zastavom Kraljevine Crne Gore

M. S.

petak, 23. 08. 2019. u 12:08

ПОЗДРАВ ТРОБОЈКОМ ИЗ АЛБАНИЈЕ: Лидер Праве црне Горе са заставом Краљевине Црне Горе

Foto: Fejsbuk

Marko Milačić došao na područje Andrijevice i slikao se odmah iza graničnog kamena sa oznakom SFRJ.

Marko Milačić, lider Prave crne Gore, kako je objasnio na svom Fejsbuk profilu, došao je na područje Andrijevice, na poziv meštana uznemirenih ulaskom policije Albanije na teritoriju Crne Gore.

Pročitajte još: ŽITELjI SELA UZNEMIRENI DOLASKOM ALBANSKE POLICIJE: Šta će njihove patrole ispod naših komova?


- Haradinaj je pre nekoliko dana kazao da je uspeo da zaštiti teritoriju Crne Gore i da se oko korekcije granica dogovorio sa Duškom Markovićem. Crnogorska policija je o dolasku Albanaca na našu teritoriju dala saopštenje tek kada su to mediji ''provalili''. Je li to bezbednost, je li to suverenitet, koga Crna Gora čuva od srpskih intelektualaca i pesnika, zapitao se Milačić, koji se sa trobojkom Kraljevine Crne Gore fotografisao na teritoriji Albanije, odmah iza graničnog kamena sa oznakom SFRJ.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Blagoje Jovovic

23.08.2019. 13:41

Veliko postovanje i divljenje pravom Crnogorskom junaku,dostojnom svojih predaka.Da je srece da i mi u Srbiji imamo ovakom politicara.

* КОМЕНТАР *

23.08.2019. 15:25

@Професор Убијају те комплекси, "професор" ааааахах

Nosferatu

23.08.2019. 15:43

Ovi iz Crne Gore jos uvek nisu svesni da kad su izglasali nezavisnost, da su tim izglasali i gasenje njihove drzave. Šiptari ce ih vrlo brzo pojesti. Milo i njegova svita se obezbedili, a ovaj njihov nesrecan narod ce da ispasta!!

realist.

23.08.2019. 16:36

Ko veruje Albancima, Taj je propalo samo sto ih oustio Milo idiot Koji mu Siptari krije Dzak umesto kaput, Taj rogonja mislio da ce ga Siptari cuvati Ali se zajebo sad nek misli samo kad ce nestati jer on nije vise nikakav vernik, Ali od sada ce spava ti sa jedno oko.

тлн

23.08.2019. 18:31

Господин Милачић је највећи Србин и највећи патриота од свих актуелних Српских политичара....како у Србији, тако и у РС и ЦГ!!

Мића

23.08.2019. 19:05

То Брате! А од монтенегринске пограничне полиције и војске на простору Проклетија ни трага нема! Док Албанци из Албаније беру боровнице, јелова стабла и напасају стада оваца! Лично их годинама срећем по обронцима више Гребаја .... Шта више рећ до: аферим братском загрљају Монтенегра и Албаније! Ал, не задуго! Сви заједно против Миливог "пројекта"!