Prvi nudisti stigli u selo kod Bara

B. Dabić

22. 08. 2019. u 16:43

Први нудисти стигли у село код Бара
Koliko će nudisti odmarati u Crmnici nije poznato, ali se zna da su stranci- Evropa u malom

Prvi nudisti stigli su u Crmnicu, seosko područje u zaleđu Bara. Ovog leta Crmnica je hit destinacija barske rivijere i po broju gostiju, i trajanju sezone, ali i po avangardnoj ponudi za ovaj kraj.

Nudiste u tradicionalnoj Crmnici jedni odobravaju, drugi osporavaju. Može li biti, nije moguće - nagađa se ovih dana u i Baru.

Koliko će nudisti odmarati u Crmnici nije poznato, ali se zna da su stranci- Evropa u malom.

Pročitajte još: Policija Crne Gore poziva na oprez, evo kako lopovi uspevaju neprimećeno na plaži da vam uzmu stvari

Da li potencijale Crmnice neko ima nameru upotpuniti još jednom ponudom po uzoru na kuma Žorža iz kultnog filma “Ljepota poroka” koji je tvrdio budućnost je u naturizmu” potvrdiće vreme.

Za sada - crno na belo, pojavio se kratki video – “Prirodne lepote u sred Crmnice”.

Grupa turista, nudista, uživaju u Crmnici, kupaju se u reci, šetaju šumom.

Koliko kog Crmničani bili progresivni, primat prvih po pitanju nudizma u Crnoj Gori ipak nemaju.

Podsetimo, 1972. godine Crna Gora dobija Adu Bojanu, prvi nudistički kamp koji je i danas, 47 godina kasnije, sinonim za ovu vrstu turizma.

Svakako popularnosti naturizma u Crnoj Gori umnogome je doprineo i film „Ljepota poroka“, nikšićkog reditelja Živka Nikolića u kojem se susreću i sjedinjuju lokalni pastirski i patrijahalni mentalitet sa slobodoumnošću golih stranaca iz zapadne Evrope i vizije kuma Žorža “budućnost je u naturizmu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

PG-CG

22.08.2019. 17:42

Čuveni crnogorski bodi-bilder, Boro Miranović, koji se krajem prošlog vijeka samoproglasio za kralja Crne Gore i Brda, na prijestonom Cetinju, gostujući na jednoj beogradskoj privatnoj televiziji kod Vanje Bulića, iznio je nekliko svojih projekata, od kojih je najatraktivniji bio - Nudistička planina Komovi (Ptič)... Dobri kralj Boro Prvi...

* КОМЕНТАР *

23.08.2019. 11:33

"Лепота порока" у верзији уживо!!!