U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 11:30 časova, na magistralnom putu Podgorica - Bar, nadomak tunela Sozina poginule su dve osobe, a petoro je povređeno.


Prema saznanjima Novosti, poginuo je vozač pežoa N.S. (40) iz Doboja, i devojčica  E.J.

U čeonom udesu, na dionici magistralnog puta Bar –Podgorica, između dva tunela,  učestvovala  su dva vozila - "Pežo " bosanskih registarskih oznaka i "Nisan", italijanskih tablica.

-Oboje stradalih su se nalazili u "Pežou" kojim je upravljao N.S, a pored njih, u vozilu su bile još dve maloletne i jedna ženska osoba.

Portparol Osnovnog državnog tužilaštva u Baru Radovan Đurišić je potvrdio da je došlo do udesa. On je dodao da je u čeonom sudaru povređeno još pet osoba, među kojima dvoje dece.

- U čeonom udesu učestvovala su dva vozila - "pežo" bosanskih registarskih oznaka i "nisan", italijanskih tablica. Oboje stradalih su se nalazili u "pežou" kojim je upravljao N.S, a pored njih u vozilu su bile još dve maloletne i jedna ženska osoba. Povređeni su transportovani u u Klinički centar Crne Gore, kazao je tužilac Đurišić.

Povređeni su transportovani u u Klinički centar Crne Gore (KCCG), a težina povreda još nije poznata, kazao je tužilac Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) Bar Radovan Đurišić . Prema njegoviom rečima, povređeni su vozač “Nisana” i njegov saputnik, italijanski državljani, koji su takođe hospitalizovani.