CRNOGORSKA TAJNA SLUŽBA NA NOGAMA! Isplivali prisluškivani snimci Mila, čini se sve da ne izađu u javnosti

Novosti online

subota, 10. 08. 2019. u 19:27

ЦРНОГОРСКА ТАЈНА СЛУЖБА НА НОГАМА! Испливали прислушкивани снимци Мила, чини се све да не изађу у јавности

Milo Đukanović / Foto Tanjug

Agencija za nacionalnu bezbednost (ANB) već nedeljama je na nogama, jer je do njih doprla informacija da je Milo Đukanović akter prisluškivanih razgovora
Agencija za nacionalnu bezbednost (ANB) već nedeljama je na nogama, jer je do njih doprla informacija da je Milo Đukanović akter prisluškivanih razgovora, koji uskoro treba da budu plasirani u javnosti, piše crnogorska Borba.

Prema nezvaničnim informacijama, jedna strana obaveštajna služba, navodno, poseduje snimke telefonskih razgovora prvog čoveka Crne Gore.

- Agenti pokušavaju da se povežu sa kolegama iz okruženja kako bi proverili te informacije i došli do nekog traga da pokušaju da zaustave objavljivanje tih snimaka. Međutim, do sada nijesu uspeli da završe ništa, odnosno, saradnja sa kolegama iz okruženja nije na zavidnom nivou - otkriva izvor.

Tim koji se bavi ovim poslom je sastavljen od najodanijih kadrova DPS-a.

- Sve informacije se na dnevnom nivou slivaju u operativni štab Đukanovića, u njegovom kabinetu - otkriva sagovornik.

Nakon što je krenulo otvaranje afera protiv vrha vlasti, donesena je odluka da se napravi poseban centar u okviru ANB-a, čiji zadatak je samo praćenje komunikacija osoba koje su u kontaktu sa biznismenom Duškom Kneževićem.

Plan je da se unapred otkrije šta će biti objavljeno u medijima, na osnovu informacija koje stižu od Kneževića. Takođe, dogovoreno je da se kroz režimske medije satanizuju svi oni koji imaju bilo kakav kontakt sa Kneževićem, bez obzira što je reč i o novinarima kojima je to u opisu posla.

Za ovu akciju je specijalno opremljena jedna prostorija u ANB-u, koja je u funkciji gotovo 24 sata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Mark

17.08.2019. 12:27

Sve bi pod kontrolu a sve bježi od vas. Svi vas mrze, nitko neće sa vama. Prisluškuju vas ali nemaju što pametna čuti.

Bata Kole

16.10.2019. 15:15

Ko sa djavolom tikve sadi, o glavu mu se biju. Maloumna i nezaita sklonost prema vlati ima neminivne posledice, slatki kolač nezaslužene vlasti je uvek otrovan, samo maloumnici to ne znaju, a kada saznaju, to je kasno i to zauvek. Sa pozdravom predesedniku Milu.