PUCNjAVA U TIVTU: Devojke se posvađale, pa usledio obračun, ranjen Novosađanin

S. Đ.

petak, 19. 07. 2019. u 14:00

ПУЦЊАВА У ТИВТУ: Девојке се посвађале, па уследио обрачун, рањен Новосађанин

Foto Radio Tivat

U pucnjavi u klubu "Vin" u Tivtu S. A. (30) iz Novog Sada ranjen u glavu, a Vrbašanin J. M. (29) uhapšen. Traga se za Tivćaninom koji je osumnjičen da je pucao. Povređen i radnik obezbeđenja

TRIDESETOGODIŠNjI Novosađanin S. A. ranjen je u pucnjavi u noći između četvrtka i petka u noćnom klubu "Vin" u Tivtu, a policija je lisice na ruke stavila godinu mlađem J. M. iz Vrbasa koji je, sumnja se, učestvovao u obračunu sa pripadnicima obezbeđenja kluba.

"Novosti" saznaju da je policija kao osobu koja je pucala u Novosađanina identifikovala jednog Tivćanina i da je u toku potraga za njim. Doznajemo da je mladić sa prostrelnom ranom glave hospitalizovan u risanskoj bolnici, te da je van životne opasnosti. U tuči je povređen i pripadnik obezbeđenja diskoteke B. V. (30).


PROČITAJTE JOŠ:
Kolima pokosio pešake dok su se vraćali sa sahrane, 10 osoba povređeno

Prema nezvaničnim saznanjima Radio Tivta, obračunu sa obezbeđenjem prethodila je svađa dve grupe devojaka, zbog čega su izbačene iz objekta zajedno sa mladićima iz Vrbasa i Novog Sada. Oni su tada zapretili da će se vratiti i obračunati sa njima, što su i uradili oko dva sata ujutro.

PROČITAJTE JOŠ -Kolima pokosio pešake dok su se vraćali sa sahrane, 10 osoba povređeno


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Goran Colovic

20.07.2019. 08:12

Eto zasto propadaju turisticke sezone na Jadranu. Posto tamo je zagarantovana zabava za " kaubojce " a ne za porodicne ljude.

Samir

20.07.2019. 14:23

Odeš u klub da se zabaviš i onda te izbace jer pravis probleme i onda se opet vratis da bi se obracunavao sa osobljem i sve to u inostranstvu, ovo je definitivno najbolji pokazatelj ludila koje je zahvatilo Srbiju.