OSUMNjIČEN ZA ZLOČIN NA CETINjU, PUŠTEN IZ PRITVORA: Nisam učestvovao u ubistvu Milića

S. ĐOKIĆ

09. 07. 2019. u 08:26

ОСУМЊИЧЕН ЗА ЗЛОЧИН НА ЦЕТИЊУ, ПУШТЕН ИЗ ПРИТВОРА: Нисам учествовао у убиству Милића

Foto S. D.

Danilo Vujović uhapšen zbog sumnje da je deo kriminalne grupe koja je 11. juna učestvovala u ubistvu Bogdana Milića na Cetinju

DANILO Vujović (30), koji je uhapšen zbog sumnje da je deo kriminalne grupe koja je 11. juna učestvovala u ubistvu Bogdana Milića na Cetinju, u subotu uveče nakon isteka tužilačkog zadržavanja, pušten je da se u daljem postupku brani sa slobode. Po izlasku iz pritvora medijima se obratio pismom, tvrdeći da nema nikakve veze sa likvidacijom i da nije član nikakve kriminalne organizacije.

Zbog pucnjave u kojoj je Milić ubijen, a tri osobe ranjene, policija i dalje traga za Cetinjanima Mitrom Markovićem i Petrom Laličićem. Ranije su zbog sumnje da su planirali, pripremili i izvršili ubistvo Milića, uhapšeni Cetinjani Mošo Paović, Lazar Nedović i Žarko Pejaković.

- Kao i svakom normalnom čoveku, veoma mi je žao zbog ove tragedije. Godinama se bavim posredovanjem u prometu nekretnina i rentiranjem u Budvi. Nažalost, nesrećni splet okolnosti učinio je da se ja kao vlasnik firme koja se bavi izdavanjem apartmana nađem u toj nimalo prijatnoj situaciji. Svi mi koji se bavimo tom delatnošću izloženi smo određenim neprijatnostima i rizicima jer nikad do kraja ne znamo kome iznajmljujemo apartman - navodi Vujović u pismu.


PROČITAJTE JOŠ - NASTAVAK KRVAVOG OBRAČUNA: Cetinjanin likvidiran iz automobila u pokretu, dvoje ranjeno (FOTO)


Osumnjičeni Vujović priznaje da je policija kod njega pronašla oružje i municiju bez dozvole.

- To je moja krivica i za to ću odgovarati pred sudom. Ali osećao sam moralnu i profesionalnu obavezu da se obratim javnosti nakon ovog što sam preživeo, jer ja nisam član nikakvog klana niti kriminalne organizacije niti poznajem lica bliska tim organizacijama - dodaje Vujović u pismu.


ODBRANA: DOKAZAĆEMO NEVINOST

DA će se na kraju i dokazati da Vujović nema nikakve veze sa ovim delom, uveren je Vujovićev advokat Božo Milonjić:

- Verujemo da će se još u fazi istrage, prikupljanja dokaza, nesporno utvrditi da ne postoji ni osnovana sumnja, a kasnije ni krivica mog branjenika u slučaju ubistva Bogdana Milića na Cetinju.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije